Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Çetinkaya;, CHP'de dahil tüm partilerin oylarını alacağız

Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler nedeniyle gazetemize yaptığı ziyarette partisinin Darıca Belediye Başkan Adayını ocak ayının sonunda açıklayacaklarını söyledi.

Çetinkaya;, CHP'de dahil tüm partilerin oylarını alacağız
11 Ocak 2019 - 11:47

İl İstişare Heyeti'nden İbrahim Altay ve Yönetim Kurulu Üytesi Ebubekir Akyüz ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladıklarını belirten Selkişm Malkoç gazeticilerin sorunlarını çok yakkından takip ettiklerini ifade ederek, çözümüm Saadet Partisi'nden geçtiğini hatırlattı.

Başkan Selim Çetinkaya, 31 Mart 201 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimnleri'ne de değinerek, aday konusunda aylardan bu yana çok titiz bir şekilde hazırlandıklarını ve bu yönde sadece partililerin değil, tüm Sivil Toplum Kuruluşları'na da danıştıuklarını ifade etti.

İstişarelerde daha geniş toplumlara ulaştıklarını da yineleyen Çetinkaya, bu güne kadar yirmiye yakın STK'yı ziyaret ederek danıştıklarnı, sadece aday değil, meclis üye isimleri ile seçim beyannamelerine koyacakları projelerin nasıl olması gerektiğini dahi sorduklarını  ve bu yönde fikir alışverişinde buklunduklarını kaydetti.

Bu yönde yapacakları çalışmaların ardından Darıcalılar'ın önerilerini oturup değerlendireceklerini ifade eden Saadet Partisi İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, seçime girmek için değil, seçimi kazanmak için çalıştıklarını belirtti.

Selim Çetinkaya şubat ayı itibarıyla tüm dengelerin değişeceğini de söylerek, ''İnanıyoruz ki, CHP'de dahil bütün partilerin oylarını alacağız'' dedi.