Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı siyasetçiler birbirine girdi!

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ve MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, sosyal medya sitesi Facebook üzerinden tartıştı. Bu tartışmalar büyük gerginliğe yol açtı

Darıcalı siyasetçiler birbirine girdi!
08 Ekim 2013 - 11:54
 Sosyal medya sitesi Facebook üzerinde büyük gerginliğe yol açan tartışmalar, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık'ın "Andımız uygulamasının kaldırılması ve kamuda başörtüsü serbestliği düzenlemeleri resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdi. Hayırlı olsun" durumunu paylaşmasıyla başladı. Bu gönderinin hemen ardından MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, "Başörtüsü tamamda, Andımıza hayırlı olsun demenin şuursuzlugunu anlamakta güçlük çekiyorum. Hepimizi birbirimize kenetleyen Türk Milleti vurgumuzdan bu rahatsızlık emin olun birgün sizlere "eyvah ne yaptık" dedirtecek. Fakat o zaman cok geç olacak. Herşey siyaset degildir. Özunü ve birliğini kaybeden millet parçalanmaya müktedirdir" demesiyle sert tartışmalar başladı
 
MUZAFFER BIYIK DA DAHİL OLDU
Daha sonra Ak Partili ve MHP'lilerinde dahil olduğu tartışmada Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık "Arkadaşlar bu memlekette andımızı söyleye söyleye bankaları soydular vatan millet Sakarya dediler memleketi IMF kucağına oturtdular lafla gemi yürümüyormuş bunu anladık daha dün yarını belli olmayan memleketimizde artık 2071 Ler konuşuluyorsa artık insanımız istikrara oy veriyorsa mesele çözülmüştür en büyük milliyetçilikte memleketin gelişmesini sağlayan milliyetçiliktir gerisinde teferruattır." açıklamasını yaparak tartışmaya dahil oldu. 
 
ARİF GÜLEN, MUZAFFER BIYIK'A CEVAP VERDİ
MHP Darıca Belediye Başkan Adayı Arif Gülen, Muzaffer Bıyık'a cevaben yazdığı "Sevgili Başkan, kötü Örnek Örnek değildir. Bankaları hortumlayanlar, fakir fukara garip gurabanin nafakasını yiyenler arasında, Dini siyasete alet eden, Gurbetçilerin paraları ile zevki sefa yasayan Allah'ın adını ağzndan düşümeyip Allah'ın gazabindan korkmayanlar daha fazlaydı. Andımız okunurken arkasından istiklal Marşımızı da okuyorduk. Bu zihniyet ve bakış açısı ile istiklal Marşımızı da kaldıralım.Ben diyorum 2071i planlamak biraz size ağır gelebilir. Gelin siz once 2014 Mart yerel seçimlerindeki adayınızı belirleyin de Darıca siyasetimizi konuşalim.Tuvaleti olmayan Darıca'yı yillardır yöneten zihniyet, 2071i nasıl planlar ki" yazısını yazdı.
 
ERKAN AZERİ SAHTE ÜYELİKLERİ SORDU
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri'nin dahil olduğu tartışmalar bu sefer üye tartışmasına dönüştü. Azeri yazdığı metinde"siz TC kimlik numarasını ele geçirdiğiniz binlerce insanı haberi olamadan nasıl üye yaparsınız? Bu ayıp değil mi ?Adamın üye olduğundan haberi yok ,bu arkadaşın haberi var ve sizin resmi üyeniz ve sizin resmi görevliniz. Harbi bu kadar sahte üyeyle sıkılmıyosunda bu vatandaşın üyeliğine mi kafayı taktın? Bence haberi olmadan bu kadar üyenize hakaret niteliğindeki davranışınızdan dolayı özür dileyin." dedi.
 
GERGİNLİK BÖYLE BAŞLAMIŞTI
MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, önceki gün sosyal medya hesabında yüklediği bir fotoğrafta ‘Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısının” partilerine üye olup, rozet taktığını belirtti. Erkan Azeri paylaştığı fotoğrafın altına ise “Darıca AKP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Nihat Oğul partimize üye oldu. Allah hayırlı etsin” yazdı. Bu paylaşımdan sonra harekete geçen Ak Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları üyeleri, “Nihat Oğul” isimli şahsın Gençlik Kolları Başkan yardımcılığı görevinde olmadığını,böyle bir ismin partilerine üye bile olmadığını belirttiler. Bu fotoğrafın altına yorumlarda yapan Ak Parti gençlik kolları üyeleri, Erkan Azeri ve ekibini siyassette seviyeyi düşürdüklerini yapmakla suçlarken özür dilemeye davet ettiler. MHP Darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri ise “Siyasetteki seviyemizin zekatını versek aklınız karışır. Önce bu ismin üyeniz olup olmadığını kontrol edin. Sonra yönetim kurulunu gözden geçirin. Daha sonra siyasetteki sahte üye konusuna bir kez daha açıklık getirin! Öyle ya sahte ve gerçek arasındaki farkı siz daha iyi bilirsiniz!Harbiden bu sahte üyeleri yaparken hangi siyasi seviyeden hareket ederek yaptınız?” diyerek gerilimi daha da arttırdı.  Ak Parti ve MHP Darıca arasında senelerdir en ufak bir pürüz çıkmazken, bu olayın büyük bir gerginliğe yol açtığı öğrenildi.
 
BİZDEN BİR UYARI
Ak Partili ve MHPli siyasetçilerin bu tartışmaları sanaldan değil, yüzyüze yapması gerekmez mi sizce de? Sosyal medya üzerinden birbirlerinize atıflarda bulunmak sadece ortamı gerginleştirir, herkesi birbirine düşürür. Bizden bir uyarı gelsin sizlere, bir de öneri; Eğer bu tarz konuları tartışmak istiyorsanız, gelin bunu belirlediğiniz bir yerde tartışın! Sizce de bu daha güzel olmaz mı? Bizden size söylemesi!