Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bilgi Yarışması'nda birinci Darıca Final oldu

Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı Liseler Arası ve Ortaokullar arası Bilgi yarışması düzenledi. Darıca Liselerarası Bilgi yarışmasında birinciliği Darıca Final Anadolu Lisesi kaptı. 2. Ülkün Yalçın, 3. Neşet Yalçın, 4.cü ise Özel Bilge Anadolu Lisesi oldu.

Bilgi Yarışması'nda birinci Darıca Final oldu
07 Nisan 2017 - 09:16
Yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan  Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, yarışmanın düzenlenmesinde büyük bir emek verildiğini söyleyerek, “Emekleri olan başta okul müdürlerine ve perde arkasında olan bir ekibimiz var. Onları tebrik ediyorum. Bizim için bu yarışmada tüm herkes birinci. Katılan tüm okullara başarılar diliyorum. Gecenizi ve gündüzüne katarak bu bir iki ayı çok iyi değerlendirin. Darıca adına bu YGS’deki sınava herkes iyi çalışsın. Buradaki tek bir soru ile Darıca’yı Kocaeli’nde birinci yapabilirsiniz. Bütün çabalarımız sizler için”diye konuştu. 
 
HEDİYELER VERİLDİ
Yapılan konuşmalar sonrasında yarışmaya geçildi. Yarışmaya katılan 15 liseden 60 öğrenciye edebiyat, matematik, fizik, kimya, biyoloji, tarih, din kültürü, felsefe ve genel kültürü derslerinden 25 soru soruldu. Yarışmada dereceye giren okulllara protokol tarafından hediyeleri takdim edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.