Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Demirtaş; Herşey yeniden başladı!

Geçtiğimiz sene Darıca GB yönetimine giren ve Darıca GB’yi hiç bir yerde yalnız bırakmayan, sempatik kişiliği ile herkesin sevdiği isim haline gelen Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, bu sene herşeye yeniden başladıklarını, tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Demirtaş; Herşey yeniden başladı!
09 Haziran 2017 - 13:55
Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. Darıca Gençlerbirliği’nin bu sene oluşturduğu yeni yönetimdeki yol arkadaşlarıyla beraber Darıca GB’yi şampiyon yapmak istediklerini beliten Demirtaş, ‘’Bizim artık tek düşüncemiz var. Herşeye yeniden başladık. Bu sene olmaz olmazımız şampiyon olmak. Elimizden gelenin fazlasını yapıp, artık bu 3.ligden kurtulacağız. Kadromuzu korumuş olmamız bizim için büyük bir avantaj. Yapacağımız nokta transferlerle de sezon kampına gireceğiz. Darıca GB büyük bir camia. Darıca halkı olarak Darıca GB’ye her zaman sahip çıkalım’’ dedi.
 
BAŞKAN KARABACAK BİZİM İÇİN BÜYÜK ŞANS
Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, kendileri için büyük bir şans olduğunu ifade eden Darıca GB Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş, ‘’Böyle sporu seven bir başkanımızın olması bizim için büyük bir şans. Her şehrin sahip olması gereken bir başkanın yanında görev yapıyor olmak güzel birşey. Şükrü Başkanımız da bu sene şampiyonluğa çok inanıyor. Hep beraber ele ele verip, Darıca GB’yi hakettiği yer olan 2.lige çıkacağız. Bunun sözünü şimdiden veriyoruz’’ dedi.