Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Darıca Çözüm yeni kampüsüne taşındı!

2012’den bu yana Darıca’da hizmet veren Darıca Özel Çözüm Akademi Okulları, yeni yerine geçti. 8 dönümlük bir arazide 3 binada hizmet verecek olan Darıca Özel Çözüm Akademi Okulları, Darıca yeni ve modern bir eğitim yuvası kazandırdı.

Özel Darıca Çözüm yeni kampüsüne taşındı!
18 Mart 2019 - 09:20
Sahipliğini Maliki Yaşar’ın yaptığı ve sayısız başarıya imza atan,ortaokul seviyesinde adından sıkça söz ettiren Darıca Özel Çözüm Akademi Okulları artık yeni yerinde. Cami Mahallesi Yediveren Sokak No: 6 adresinde 8 dönümlük bir arazide  anaokulu ilkokul ve ortaokul eğitimleri veren Darıca Çözüm Akademi Okulları gerek sosyal aktiviteler gerek farklı eğitim teknikleriyle Darıca’ya yeni bir eğitim anlayışı getirecek.
 
35 YILLIK TECRÜBE
Darıca Cami Mahallesindeki yeni kampüsün hazırlıkları tamamlayarak yeni yerine taşınan Darıca Çözüm Akademi Okulları’nın kampüsü 8 dönümlük arazisinde öğrenciler doğayla iç içe olacak. Okul Kurucusu Maliki Yaşar gazetemize yaptığı açıklamada ‘’35 yıllık eğitim tecrübem ve güçlü öğretmen kadromla faaliyet süremiz içerisinde sayısız başarıya imza attık.Öğrencilerimizi sadece akademik olarak hayata hazırlamadık aynı zamanda iyi birer insan ve bu ülke için iyi birer vatandaş olarak hayata hazırladık. Şimdi yenilenen eğitim yüzümüzle Darıca Özel Çözüm Akademi Okulları olarak anaokulu ve ilkokul seviyesinde de Darıca halkına hizmet vereceğiz. Biz eğitim kadromuzla ortaokulda kendimizi kanıtladık. 
Yeni eğitim anlayışımızla bu başarıyı anaokulu ve ilkokulda da göstereceğiz. Eğitim aile de başlar okulda devam eder, bireyin hayata hazırlanmasında okulun önemi büyüktür.Anaokulu öğrencilerimizin kendi yeteneklerini fark etmelerine yardımcı olacak yeni eğitim metodları kullanıyoruz. Aynı zamanda insani yönlerinin gelişmesine de büyük önem verilerek ahlaklı ve bilinçli bireyler olmaları için ilk adımlarını atmalarında öğrencilerimize destek oluyoruz. Bizim amacımız standart okul formatından çıkıp bir eğitim yuvası kurmak. Öğrenci okula girdiği andan itibaren zorunlu eğitimlerin dışında hayata dair bir çok şey öğrenecek örneğin ; yaşam atölyelerinde kendi yemeklerini yapıp, kendi kıyafetlerini dikecekler, aynı zamanda kendi bahçelerinde meyve sebze yetiştirecekler ve mini hayvanat bahçesinde bulunan çiftlik hayvanlarını tanıyacaklar. Bilim ve teknoloji çağına ayak uydurup ‘’kodlama ve robotik’’ dersleri alacaklar. Geniş spor alanlarıyla fiziksel aktiviteler yapıp, yüzme dersleriyle fiziksel gelişimlerini tamamlayacaklar’’ dedi.
 
DARICA’YA İYİ BİR EĞİTİM YUVASI KAZANDIRILDI
Darıca’ya iyi bir eğitim yuvası kazandıkdıklarını belirten Genel Müdür Şeref Öksüz ise ‘’LGS’de 2 Türkiye birinciliği  ve çok sayıda Darıca birinciliği çıkardık. 7 gün 24 saat boyunca okulumuzla ve öğrencilerimizle ilgileniyoruz. Çift dil eğitim ve etüd derslerimizle çok güzel bir butik okuluz. 200 öğrencimiz, 8 dönümlük arazimizde bulunan 3 binada eğitim görüyor. Darıca bizim için çok önemli. Birikimlerimizi ve tecrübelerimizi Darıca Çözüm Akademi Okulları öğrencileri için değerlendiriyoruz. Bu bölgenin insanıyız ve herşeyi en iyi şekilde yapmak istiyoruz. Şuan okuttuğumuz öğrencilerin çocukları bizim okullarımızda okuyor. İnsanların bize olan güveni bizi çok mutlu ediyor’’ dedi.
 
ERKEN KAYIT AVANTAJLARI BAŞLADI
8 dönümlük arazide yer alan Darıca Çözüm Akademi Okulları Kampüsü’nde yüzme havuzları, mini hayvanat bahçesi, hobi bahçeleri, yaşam atölyeleri gibi bir çok aktiviteler de yer alıyor. Anaokulu, ilkokul ve ortaokul erken kayıt avantajlarının başladığı Darıca Çözüm Akademi Okulları’nın irtibat numaraları; 0.262 745 73 93 ve 0.530 972 42 05