Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da sorumsuz sürücülere ceza

Her geçen gün artan araç trafiği sorunu kent yaşantısına olumsuz etki yaparken, kısıtlı imkanlarla çalışan Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, çözüm üretmeye devam ediyor.

Darıca'da sorumsuz sürücülere ceza
06 Temmuz 2017 - 11:23
Kent nüfusuna orantılı olarak büyüyen araç sayısındaki önlenemez artış, ilçenin en işlek caddelerinden olan İstasyon ve Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nde kendisini iyiden iyiye hissettirirken, bazı sorumsuz sürücüler de tüm bu olumsuzlukları görmezden gelerek trafiğin arap saçına dönmesinde etken rol oynuyor.
200 bine yaklaşan nüfusu ile Kocaeli’nin en büyük üçüncü ilçesi olan Darıca’da, araç trafiğinin en büyük yükünü taşıyan İstasyon Caddesi’ndeki trafik yoğunluğunu nispeten de olsa çözüme kavuşturmaya çalışan Trafik Ekipleri, dikkatsiz sürücülere göz açtırmıyor.
Hergün ki uygulamalara dün de devam eden trafik ekipleri, yaya geçitlerine, otobüs duraklarına, kavşaklara ve uygunsuz yerlere araçlarını park eden bazı sorumsuz sürücülere ceza yağdırdı. 
 
DURAKLARA PARK EDENLERE CEZA
Otobüs duraklarına araçların park edilmesi nedeniyle yolcularını yol ortasında indirmek ve bindirmek zorunda kalan otobüs sürücüleri bu nedenle trafiğin akışını engellerken, bazı sürücülerin de uygunsuz yerlere park etmeleri yine diğer araç sürücülerinin geçişlerinde sıkıntı yaratıyor. Tüm bunlarla birlikte kavşaklara yakın  bölgelere park eden sürücüler de araç trafiğinin akışına engel olmaya devam ederken, bu şekilde sorumsuzca hareket ederek trafiğe olumsuz etki yapan sürücülerin affedilmeyeceği belirtildi.