Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Diyarbakırlılar, STK'ları bir araya getirdi

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak tarafından düzenlenen etkinliğe Gebze ve Darıca’da bulunan çok sayıda STK başkanı ve siyasiler katıldı.

Diyarbakırlılar, STK'ları bir araya getirdi
05 Ocak 2020 - 13:30

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak tarafından geleneksel hale getirilen ‘Çiğköfte Gecesi’ önceki akşam yoğun katılımlı olarak gerçekleştirildi. 

Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde gerçekleşen geceye Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve belediye başkan yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Açay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, HDP Darıca İlçe Eşbaşkanları Erkan Şık ve Zehra Keşaf, Gebze Belediyesi eski başkanı Mehmet Emin Akın, CHP Gebze eski ilçe başkanı Gülabi Kaya, Darıca Batmanlılar Derneği Başkanı Hasan Kazan, Darıca Siirtliler Derneği Başkanı Paşa Kaya, Darıca Mardinliler Derneği Başkanı Hasan Gökçen, Ak Parti Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Hakan Hocaoğlu, CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Selim Özcanlı, Mustafa Yılmaz, Özkan Sarıtoprak, Erol Ada, Ayhan Şen ve çok sayıda dernek üyesi katıldı. 

DARICA’DA BİRLİK VE BÜTÜNLÜK

Gecede ilk olarak bir konuşma yapan Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İlhami Sarıtoprak, “Gebze-Darıca-Çayırova ve Dilovası Diyarbakırlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu etkinliğimize bizleri kırmayarak katılan tüm konuklara teşekkür ediyorum. Darıca’da bu birlik ve bütünlüğü sağlanmasında emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum. Aramıza katılan tüm konuklara tekrardan hoş geldiniz diyorum” dedi. İlhami Sarıtoprak’ı ardından söz alan konuklar gecenin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Yapılan konuşmaların ardından hazırlanan çiğköfteler davetlilere ikram edildi.