Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Eczacıbaşı Gebze UNİ, basına tanıtıldı

Gebze Organize Sanayi Bölgesi  (GOSB)  Tembelova’da üretim yapan Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri fabrikası basın mensuplarına   gezdirilerek   tesis hakkında  bilgi verildi.

Eczacıbaşı Gebze UNİ, basına tanıtıldı
04 Temmuz 2017 - 14:18

   Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu Başkanı Hakan Uyanık toplantıda basın mensuplarına hitaben  yaptığı konuşmasında,  Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri Grubu'nun kişisel bakım ve kozmetik, bakım, bebek bakım, ev bakım ve ev dışı temizlik kategorilerinde faaliyet gösteren kuruluşlardan olduğunu belirterek, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri  Grubu  altında yer alan bebek markası Uni’nin  yurtdışında da  büyümek gibi bir hedefi olduğunu ifade etti.
   Eczacıbaşı  Tüketim Ürünleri Grup Başkan Yardımcısı Coşkun Bedük ise yaptığı konuşmasında '' Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri bünyesinde, Uni Baby markası ile bebeklerin özellikle yenidoğan dönemine ve sonrasına yönelik cilt bakım ürünleri, Uni Wipes markası ile ıslak bebek mendili ve cep mendili, Uni Care markası ile kişisel temizlik ve hijyen ürünleri, Unimed markası ile hasta bakım ürünleri üretiliyor.  Gebze fabrikamız da geçtiğimiz yıl açıldı ve  23  milyon dolarlık bir yatırımımız var. 23 bin metrekare kapalı alana sahip  fabrikamızda  hijyen önceliktir.  Çünkü burada üretilen mamuller bebeklerin sağlığını yakından ilgilendiriyor ve biz bu konuda oldukça titiz ve hassasız.  Fabrikamızda 120 milyon  adet üretime sahip. Şu anda 60 milyon  adet  üretim yapıyoruz.”dedi.
   Daha sonra   basın mensuplarının sorularını cevaplandıran, fabrika yetkilileri,Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri bünyesinde, Uni Baby markası ile bebeklerin özellikle yenidoğan dönemine ve sonrasına yönelik cilt bakım ürünleri, Uni Wipes markası ile ıslak bebek mendili ve cep mendili, Uni Care markası ile kişisel temizlik ve hijyen ürünleri, Unimed markası ile hasta bakım ürünleri üretildiğini ifade ettiler. Eczacıbaşı Hijyen Ürünlerinin, tüketici ihtiyaçlarını doğru analiz ederek farklı çözümler üretebilme yeteneğinin sonucu olarak 5 kıtada 57 ülkeye ihracat yapıldığı belirtilirken, yakın coğrafyadaki pazarlarda, ana faaliyet alanındaki kategorilerde en çok tercih edilen ilk 3 marka arasında yer aldığı açıklandı.
Geliştirdiği her üründe insan sağlığının en ön planda tutulduğu da açıkllanırken, Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri'nin  yenilikçi ve inovatif bakış açısı ile yurt içi ve yurt dışında tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetleri sunmaya devam edeceği ifade edikdi. Toplantının bitiminin ardından   fabrika gezdirilerek, üretim yapılan  tesis hakkında  detaylı bilgi verildi

GEBZE'DE GEÇTİĞİMİZ YIL  ÜRETİME BAŞLANDI
   1994 yılında kurulduğu günden bu yana sürekli olarak başarılara imza atan, Türkiye’de ve dünyanın pek çok ülkesinde kendi alanında söz sahibi olan Uni ve alt markaları 12 Kasım 2012 tarihinde gerçekleşen hisse devri sonucunda Eczacıbaşı Topluluğu bünyesine katılırken,  Gebze Tembelova OSB'de temelleri atılan fabrika tesisilerinde 2016 yılının Mart ayında üretime başlandı.  Eczacıbaşı Hijyen Ürünleri, Uni ve alt markaları ile bebek ve yetişkinlerin yaşam kalitelerini artıran hijyen ürünleri sunmaktadır. Bebek bakım sektörüne yenidoğan kategorisini ilk getiren marka Uni, uzun yıllardır ürünlerinde saflığı ve doğallığı vurgulamaktadır.