Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

19 Mayıs etkinliklerle kutlandı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Darıca’da değişik etkinliklerle kutlandı. Darıca Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenkler konulurken buradaki programa sivil toplum kuruluşlarının ilgisi yoğun oldu. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanısıra diğer protokol üyelerinin de katıldığı çelenk koyma programı ,yapılan saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı’nın ardından İlçe Gençlik Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu’nun çelenk koyması ile sona erdi.

19 Mayıs etkinliklerle kutlandı
20 Mayıs 2013 - 08:33
 GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI
19 Mayıs etkinlikleri kapsamında  Darıca Belediyesi ile Darıca Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından Gençlik Yürüyüşü düzenlendi.Darıca Sevgi Parkı’ndan başlayan ve sahil boyunca devam eden yürüyüşte gençlerin coşkusu görülmeye değerdi.Etkinlikler kapsamında Gençlik Turnuvası’nda ödül kazanan takım ve sporculara ödülleri verilirken , etkinlikler pazartesi akşamı saat 20:00’da Darıca Sahilde yapılacak gösterilerle devam edecek.
 
KARABACAK’TAN GENÇLERE KUTLAMA MESAJI
 Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.19 Mayıs’ın milli mücadele açısından son derece önemli olduğuna değinen Başkan Karabacak “ Gazi Mustafa Kemal’in “Milli Mücadeleyi”  başlattığı bu önemli gün milletimiz adına bir dönüm noktasıdır. Bu önemli gün bağımsızlık ve özgürlük mücadelemizin başlangıcı olmuştur. Bu tarihten itibaren milletimiz, makus talihini tersine döndürmeye başlamış, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da varlığını esaret altında sürdürmeyeceğini ve kutsal vatan topraklarındaki işgale izin vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk bağımsızlığımızın sembolü olan bu önemli günü Türk Gençliğine armağan ederek gençlere ne kadar önem verdiğini göstermiştir. O yüzden şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmş bu toprakları ve Cumhuriyet’i yaşatmak ve daha da geliştirip yarınlara, gelecek kuşaklara taşımak en başta gençler olmak üzere hepimizin en önemli görev ve sorumluluğu olmalıdır.Bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve vatanımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk'ü Anma,Gençlik ve Spor Bayramını  kutluyorum.