Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Koçak: ''MHP görünümlü AKP'lilere sabrettik''

HDP Darıca İlçe Örgütü Eş Başkanı Hikmet Koçak, AKP’nin türlü oyununa rağmen seçimden zaferle çıktıklarını ve halkın iradesiyle meclise girdiklerini söyledi.

Koçak: ''MHP görünümlü AKP'lilere sabrettik''
09 Haziran 2015 - 10:13

HDP Darıca İlçe Örgütü Eş Başkanı Hikmet Koçak,Darıca’nın  Türkiye’nin rengi, olduğunu ve Türkiye ne ise Darıca’nın da o olduğunu belirtirken, her yerden, her etkin gruptan, her inançtan halkın yaşadığı bir kent olduğunu ifade etti. Koçak, partilerinin de, inancı, kimliği ne olursa olsun herkese, her kesime kucak açan bir yapıda olduğunu söyleyerek, ‘’ bu nedenle Darıca’da her dönem oylarımız yüzde elli, yüzde yüz, yüzde yüz ellyei  varan artış sağlamıştır. Bu seçimde de yüzde elliye varan artış sağlayarak seçimden çıktık. Bu bizim için başarıdır, çünkü bu artışı 1 yıl içerisinde elde ettik.’’ Dedi.

Darıca’da her kesimden, her inançtan oy aldıklarına da değinen HDP Darıca İlçe Örgütü Eş Başkanı Hikmet Koçak, oy veren vermeyen herkese de teşekkür ederken, Darıca halkının barış içerinde, huzur içinde bir seçim geçirdiklerini söyledi..

Ülke genelinde partilerinin üzerinde bir çok provakasyon ve oyunlar oynandığını, bunların arkasında ise AKP ‘nin olduğuna işaret eden Koçak,HDP ile MHP’yi karşı karşıya getirmek için MHP görünümünde bir çok AKP’linin provakosyon yaptığını ifade ederek, ‘’Bozkurt işareti yapan bir sürü AKP’li provakasyon peşindeydi. Bu, ülke genelinde her yerde yapılmaya çalışıldı ama biz sabrettik ve yine de sabretmeye devam edeceğiz. Biz sabrederek kinimizi sandığa gömdük, şu an onlar .’’şeklinde konuşarak, seçimlerin ülkeye hayırlı olmasını diledi.