Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Öztürk: İddialı bir takım kuruyoruz!

Darıca GB Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk “Bu sezon iddialı bir kadro kuruyoruz, Bütün Darıcalılar birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu sene şampiyon olup, 2.lige çıkmak istiyoruz” dedi.

Öztürk: İddialı bir takım kuruyoruz!
23 Haziran 2016 - 12:34
Bolu’da kampa girecek olan 3.Lig temsilcimiz Darıca GB, yeni sezon öncesinde kadrosuna önemli ve deneyimli oyuncuları kattı.  Sarı ­Yeşilliler son olarak forvet arkası oynayan Levent Kale’yi İnegölspor’dan transfer etti. Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk transfer çalışmalarına 1 hafta ara vereceklerini belirtti. Öztürk yeni sezon için transfer çalışmalarına 7 transfer daha yapıp kapatacaklarını belirtti. 
3.Lig’de bu sezon şampiyonluk hedefleyen Darıcamız,  20 Temmuz’da top başı yapacak. Sarı­Yeşilliler 10­-15 gün kendi tesislerinde çalıştıktan sonra Bolu’da kampa girecek. Burada çalışmalarına devam edecek olan Darıca GB, Kocaeli’ne geri dönecek ve lig haftasını bekleyecek. Darıca GB Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk “Bu sezon iddialı bir kadro kurduk, Bütün Darıcalılar birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeliyiz. Bu sene şampiyon olup, 2.lige çıkmak istiyoruz” dedi.