Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da bilekler konuştu

Darıca’da geçtiğimiz hafta sonu bilek Güreşi heyecanı yaşandı. İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan Kocaeli Bilek Güreşi Şampiyonası’na Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü ev sahipliği yaptı. 8 kategoride çok sayıda sporcu bileklerini konuştururken, turnuvaya ev sahipliği yapan başarılı temsilcimiz İdeal İhtisas Spor kulübü önemli derecelere imza attı.

Darıca'da bilekler konuştu
19 Aralık 2012 - 08:23
 Darıca’da geçtiğimiz hafta sonu bilek Güreşi heyecanı yaşandı. İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’nün faaliyet programında yer alan Kocaeli Bilek Güreşi Şampiyonası’na Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü ev sahipliği yaptı. 8 kategoride çok sayıda sporcu bileklerini konuştururken, turnuvaya ev sahipliği yapan başarılı temsilcimiz İdeal İhtisas Spor kulübü önemli derecelere imza attı. Bünyesinde Türkiye şampiyonları ve Milli sporcuları barındıran İdeal İhtisas Spor kulübü, turnuvada 9 madalya topladı.
 
İDEAL BAŞARI
Kulüp başkanı Ahmet Akçay, İzmit Ncity’de yapılması gereken turnuvanın son anda Darıca’ya alındığını belirterek, “Böyle önemli bir müsabakaya ev sahipliği yaptığımız için memnunum. Gelen sporcuları en iyi şekilde ağırladık ve başarılı bir turnuva gerçekleştirdik. Aldığımız derecelerde başarımıza renk kattı. Darıca’yı Bilek Güreşi’nde marka yapmaya devam edeceğiz.” Dedi. Başarılı temsilcimiz turnuvada 2 Altın, 3 Gümüş, 4 Bronz madalya elde etti.
 
DERECE ELDE EDEN SPORCULAR
Birinciler: Eyüp İlyasov, Göksel Gülen
İkinciler: Buket Kızılay, Oğuzhan Koçak, Metin Kandaz,
Üçüncüler: Mine Yüksel, Sinan Yalçın, Abdullah Subaşı, Can Gülesen