Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı 12 Muhtar mazbatasını aldı

31 Mart 2019 Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Seçimleri’nde Darıca’da kazanan 14 Mahalle Muhtarından 12’si Kaymakam Ömer Karaman, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Fatih Karakullukçu, Emniyet Müdürü Turan Aksoy ve İlçe Seçim Kurulu üyelerinin katıldığı törenle mazbatalarını aldılar.

Darıcalı 12 Muhtar mazbatasını aldı
05 Nisan 2019 - 18:53

Darıca hükümet Konağı’ndaki törende konuşan Kaymakam Ömer Karaman, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Fatih Karakullukçu’nun isteği üzerine Mülki Amir olarak hep birlikte mazbataları verme kararı aldıklarını belirterek, 31 mart 2019 seçimlerinde vatandaşların oyları ile seçilen Darıcalı muhtarların mazbatalalını kendi elleriyle vermek istediklerini söyledi. 

Kaymakam Ömer Karaman, konuşmasının devamında şöyle dedi; Burada yeniden seçilen muhtarlarımızla 5 yıl boyunca çaılşma imkanı buldum. Tüm arakadaşlarımla idarenin ayrılmaz birer parçası olduğunu her platformda söyledim . Tadına doyulmaz bir ekip ruhuyla çalıştık, inşallah yeni seçilen muhtarlarımızla da hayırlısı ile bundan sonra, bu tür çalışmalarımızı ilçemiz için, devletimiz için, milletimiz için, vatanımız için mahallelerimize katkı sağlamak için aynı kararlılık içinde tekrarlayacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Hem yeni, hem de yeniden  seçilen muhtar arkadaşlarıma hayırlı olmasını diliyor ve başarılar temennisinde bulunuyorum. Bu ekiple Darıca aşkımızın, Darıca’ya hizmet etme sevdamızın devam etmesini diliyorum.

 

Mazbatasını alan 12 muhtar

Cami Mah. Hasan Basri Kayadelen

Zincirlikuyu  Mah. Şaban Albas

Yenimahalle Cemal Özdemir

Yalı Mah. Sema Berk

Bağlarbaşı Mah. Aytun Er

Pirireis Mah. Fuat Yaşar

Sırasöğütler Mah.Tuncay Odlukaya

Osmangazi Mah. Kenan Demirbaş

Nenehatun Mah. Mustafa Güzelbaba

Fevzi Çakmak Mah. Nevzat Aytekin

Kazım Karabekir Mah. Sıddık Topal

Abdi İpekçi Mah.İsmail Aydın