Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emlakçılar Odası, sürpriz projelere imza atacak

Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin oda çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. Pekin yaptıkları çalışmalara ilişkin, “Üyelerimize yönelik sürpriz projelerimiz de olacak. Bunları ilerleyen süreçte kamuoyuna duyuracağız” dedi

Emlakçılar Odası, sürpriz projelere imza atacak
20 Haziran 2017 - 15:57
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin göreve geldikleri günden beri mesleğin saygınlığını arttırmak için çaba sarf ettiklerini belirtti. Pekin hayata geçirdikleri ve geçirecekleri çok sayıda proje olduğunun altını çizerek “Üyelerimizin faydalanabileceği sürpriz projelere de imza atacağız” dedi.
 
PEKİN ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin, “Belediyelerle iş takibi için, iş protokolü imzaladık. Bugün Dilovası, Darıca ve Çayırova Belediyeleriyle görüşeceğiz. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü ile Emlakçılar Odası olarak protokol yapıyoruz. Bu uygulamanın Pilot bölgesi Kocaeli.Çıkacak yasaya altlık oluşturacak. Emlakçılar ofislerinden tapu işlemi başlatacak. KOÜ ile eğitim programı düzenledik. Ve bu eğitime 60 öğrenci katıldı” dedi.
 
“SÜRPRİZ PROJELER OLACAK”
Üyelerine yönelik olarak birçok çalışmaya imza attıklarının altını çizen Pekin, “Özel hastanelerle indirimli protokol imzaladık. Üyelerimiz bu protokol çerçevesinde uygun bir şekilde sağlık hizmetinden faydalanabiliyorlar. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra üyelerimize yönelik sürpriz projelerimiz de olacak. Bunları ilerleyen süreçte kamuoyuna duyuracağız” şeklinde konuştu.