Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yürüyoruz emin adımlarla: 1-0

3. ligde şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Darıca GB, kendi sahasında oynadığı Isparta Emrespor'u 1-0lık skorla geçerek yoluna dolu dizgin devam etti.

Yürüyoruz emin adımlarla: 1-0
25 Kasım 2012 - 12:33
3. ligde şampiyonluğu hedefleyen temsilcimiz Darıca GB, kendi sahasında oynadığı Isparta Emrespor'u 1-0lık skorla geçerek yoluna dolu dizgir devam etti.
Darıca Şehir Stadında gerçekleşen mücadelede her iki takımda vasat futbol oynarken, temsilcimiz Halil İBrahim'in 61. dakikada attığı golle Isparta Emrespor'u geçip, puanını 34'e yükseltti.
Rakibi karşısında vasat bir futbol oynayan Sarı Yeşilli temsilcimiz, ilk yarıda bulduğu gol pozisyonlarını bir türlü değerlendiremedi. İlk yarıda gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği'de sahneye yıldız futbolcumuz Halil İBrahim çıktı. Halil İbo, zor pozisyonda olmasına rağmen harika bir kafa golüyle ekibimizi öne geçirdi. Oyunu iyice rakip kaleye yıkan Darıca G.Birliği, bir çok gol fırsatından yararlanamadı.  Maçta kalan dakikalarda başka gol olmayınca, temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği 3 puanı hanesine yazdırdı: 1-0. Şampiyonluğa adım adım giden temsilcimizi 90 dakika destekleyen Çınaraltı taraftar grubu ise maçtan sonra oyuncularla beraber büyük mutluluk yaşadı.  Bu arada ilk yarının 30. dakikasında Her iki takımın teknik direktörü de çıkan tartışmalar sonucu tribüne gönderilirken, taraftarlarımız Isparta ekibini uzun süre yuhaladı