Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başaran; Belediyeyi halkla yöneteceğiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Başkan Adayı Reyhan Başaran seçim çalışmaları çerçevesinde gazetemize yaptığı ziyarette, kazanması durumunda belediyeyi halk odaklı bir anlayışla yöneteceklerini söyledi.

Başaran; Belediyeyi halkla yöneteceğiz
19 Şubat 2019 - 18:07
EMEP Kökenli Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Reyhan Başaran, gazetemize yaptığı ziyarette 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimlerine çok iyi hazırlandıklarını ve halkın kendilerini yoğun ilgiyle karşılandıklarını belirterek halk odaklı bir politikadan yana olup işçi ve emeklinin yanında olduklarını kaydetti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kazanmaları durumunda halkın insani anlamda gereksinimlerini belirleyerek, halkın da içinde yer alacağı bir yönetimle Kocaeli’yi daha yaşanılır bir büyükşehir konumuna getireceklerinin altını çizdi.
Yerel Yönetimlerin, halkın ilk ulaştığı kamu kuruluşları olduğunu sözlerine ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağımsız adayı Reyhan Başaran, bütün imkanları mevcut yöneticilerin kullandığını belirterek, ‘’Biz projeci değiliz, halkın da içerisinde yer aldığı bir yönetim anlayışı ile festivaller yapmayacağız, tüm imkanları kendileri kullanıyor, biz bunu yapmayacağız’’ şeklinde konuştu.
Adaylık süresince gittiği her yerde güzel tepkiler aldığını da sözlerine ekleyen Reyhan Başaran, Yerel Basının da bu konuda kendisine destek verdiğini ve bu konudaki olumlu yaklaşımlarından dolayı bütün basın emekçilerine teşekkür ettiğini dile getirdi.