Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aman çocuklar bir daha olmasın!

Hafta sonu Diyarbakır deplasmanında grubun zayıf takımları arasında yer alan Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Darıca GB, bu maçın hazırlıklarına başladı.

Aman çocuklar bir daha olmasın!
14 Şubat 2013 - 09:23
 Hafta sonu Diyarbakır deplasmanında grubun zayıf takımları arasında yer alan Diyarbakırspor ile karşılaşacak olan Darıca GB, bu maçın hazırlıklarına başladı. Sarı-yeşili ekipte önemli bir sakat ve eksik bulunmazken, haftanın ilk idmanında teknik ekip futbolcuları, dikkatli ve temkinli olma yolunda uyardı.
 
SÜTTEN AĞZI YANAN
Bu sezon Kocaelispor karşısında aldığı şok yenilgi ile ligde çok önemli bir avantajı elinden kaçıran Darıca GB, bu maçtan gerekli dersleri alarak, ligin dibindeki takımlarla oynayacakları maçlara hazırlanırken, özel bir ilgi gösteriyorlar. ‘Sütten ağzı yanan, yoğurdu üfleyerek yer’ Atasözünü unutmayan  Darıca GB, Diyarbakır maçı hazırlıklarını da ligde şampiyonluk yolunda ki kritik bir karşılaşma düşüncesi ile yapıyor. Takımın tecrübeli teknik patronu Mehmet Kaya, futbolcularına her maça aynı ciddeyette çıkmanın önemini anlatırken, rakibi küçümsemek gibi bir hatanın kendilerini hedeften kolaylıkla uzaklaştırabileceğini dile getirdi.