Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki mahallelerin check-up'ını çekecekler!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, yarıj Darıca’yla başlayarak tüm ilçelerde mahalle mahalle seçim sonuçlarını analiz edeceklerini söyledi. Ceyhan, “Mahallelerin check-up’ını çekip, tedavisini yapacağız” dedi

Darıca'daki mahallelerin check-up'ını çekecekler!
30 Haziran 2015 - 11:56

AK Parti ‹l Baflkanı fiemsettin Ceyhan, kent gündemi ve parti çalıflmaları ile ilgili il binasında basın açıklaması yaptı.eçim de€erlendirmeleri ile ilgili çalıflmaların devam etti€ini ifade eden Ceyhan, “Genel Baflkan Yardımcımız Süleyman Soylu ile hafta içi görüflmemizi yaptık. AK Parti Kocaeli ‹l baflkanı olarak tüm teflkilatlarımızdan, belediye baflkanlarımızdan, adaylarımızdan, istiflare kurulu üyelerimizden çok memnun oldu€unu söyledim. Hedeflerimize yüzde 100 ulaflmasak da hak edilen teflekkür teflkilatlarımızın birlik ve beraberlik içinde çalıflmasından geliyor. Bunun dıflında birkaç husus daha görüfltük ama bu konuda bilgi veremem” dedi.

 

DARICA VE ÇAYIROVA’DA BAfiLAYACAK

‹lçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları ile birlikte mahallelerde nerede eksiklerinin oldu€unu, nasıl bir çalıflma olaca€ına karar vermek ve nerede eksiklerinin oldu€unu görmek için bu çalıflmayı yapacaklarını belirten Ceyhan, “Bu bir hesap verme de€ildir. Bundan sonra ne yaparsak buradaki durumumuzu düzeltece€imize bakaca€ız. AK Parti olarak Ramazan ayının sonuna kadar analizlerimizi bitirece€iz. Bugün Darıca ve Çayırova’da bu çalıflmaya bafllayaca€ız” dedi.

 

K‹MLER TOPLANTIYA KATILACAK

AK Parti ‹l Baflkanlı€ı tarafından mahalle mahalle yapılacak seçim analizlerine ‹l Baflkanı fiemsettin Ceyhan, ‹l SKM Baflkanı Mehmet Uzuno€lu, Teflkilat Baflkanı Mehmet ‹pfliro€lu, ‹l Seçim ‹flleri Baflkanı Abdullah Eryarsoy, ilçelerden sorumlu il baflkan yardımcıları, ilçelerin ilçe baflkanları, SKM baflkanları, Belediye Baflkanı, Gençlik ve Kadın Kolları baflkanları, teflkilat ve seçim iflleri baflkanları katılacak.

 

TOPLANTI TAR‹H‹ BELL‹ OLAN ‹LÇELER

1 Temmuz Çarflamba: Darıca ve Çayırova

2 Temmuz Perflembe: ‹zmit

4 Temmuz Cumartesi: Karamürsel, Gölcük

5 Temmuz Pazar: Gebze, Dilovası

8 Temmuz Çarflamba: Kandıra

11Temmuz: Derince, Körfez