Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Feribot kavşağında takla attı

Gebze Feribot Kavşağı’nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 otomobil takla attı. 2 kişinin bulunduğu araçta can kaybının yaşanmaması tek teselli oldu.

Feribot kavşağında takla attı
09 Ocak 2014 - 12:19
Gebze, Darıca, İstanbul ve Eskihisar güzergahını birbirine bağlayan feribot kavşağında dün iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada, bir otomobil takla atarken can kaybının olmaması teselli oldu.
 
İstanbul İstikametinden Eskihisar Feribot istikametine gitmekte olan Hasan Özcan(46) yönetimindeki, 41.U. 6134 Plakalı araç ile  Darıca’dan Gebze istikametine gitmekte olan Süleyman Özkarakaşoğlu yönetimindeki 34 F.E. 0671 plakalı araç birbirleriyle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan 41.U. 6134 Plakalı araçta bulunan 14-15 yaşlarındaki bir erkek çocuğu kazadan burnu dahi kanamadan kurtulurken, araç sürücüsü Hasan Özcan tedavi edilmek üzere Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
 
Diğer yandan, olaya tanık olan vatandaşlar, feribot kavşağında haftada birkaç kez çeşitli çapta kazaların  meydana geldiğini ve burada tüm uyarılara rağmen tedbir alınmadığına dikkat  çektiler.