Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kocaeli Valiliği uyardı

Yoğun kar ve buzlanmanın gece boyunca devam edeceği öğrenilirken, Kocaeli Valiliği vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kocaeli Valiliği uyardı
08 Ocak 2015 - 09:01
 
 
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;
Kocaeli genelinde olumsuz hava şartları devam etmektedir. 07.01.2015 tarihinde akşam saatlerinde buzlanma ve don olayı başlamış, gece boyunca devam edeceği Meteoroloji yetkililerince bildirilmiştir.
İlimizde daha önce alınan kararlar ve tedbirler gereği; Büyükşehir Belediyesi, Karayolları Bölge müdürlüğü, İlçe belediyeleri, Emniyet ve Jandarma Trafik ekipleri yolların trafiğe elverişli olması için açma ve tuzlama çalışmalarına yoğun bir şekilde devam etmektedir.
Yoğun çalışmalara rağmen dikkatsizlik ve tedbirsizlikten dolayı özellikle akşam saatlerinden itibaren D-100 ve diğer yollarda trafik kazaları meydana gelmekte bu da trafik akışını olumsuz etkilemektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın zor durumda kalmamaları için, zorunlu olmadıkça özel araçlarıyla trafiğe çıkmamaları, toplu ulaşım araçlarını kullanmaları hem kendileri hem de diğer vatandaşlar için faydalı olacaktır.