Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Geri döneceğim"

Darıca'da 5 yıl boyunca herkesin gönlünü kazanarak Trabzon'a tayini çıkan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, artık Darıcalı !

"Geri döneceğim"
13 Ağustos 2013 - 10:21
 İçişleri Bakanlığı’nın kaymakamlar kararnamesi ile önceki günlerde Ortahisar Kaymakamlığına atanan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, veda ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret ederek, imtiyaz sahibimiz Erol Polat ile görüştü. Trabzon'un büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan tek ilçe olan Ortahisar’a atanan Darıca Kaymakamı Osman Ateş, gazetemizi ziyaret ederek, artık bir Darıcalı olduğunu ve emekliğinin ardından ilçemize geri döneceğini söyledi. Gazetemiz sahibi Erol Polat ve Yazı İşleri Müdürümüz Emre Polat'la görüşen Darıca Kaymakamı Osman Ateş, Darıca ailesinin temel taşını oluşturdukları için tüm Darıcalılara teşekkür etti. 
 
"GERİ DÖNECEĞİM"
Gazetemiz Sahibi Erol Polat'a ilginç açıklamalarda bulunan Kaymakam Ateş, "Burası benim artık memleketim. İçimizde elbette ufak bir burukluk var. Ancak emekliliğimin ardından Darıca'ya geri dönüp, burada yaşamaya devam edeceğim.
 
"DARICA GAZETESİ'NİN YERİ BENDE FARKLI"
Darıca'ya atandıktan hemen bir gün sonra Darıca Gazetesi Sahibi Erol Polat'ın Bilecik Valiliğindeki makamıma gelip, "Darıca'ya hoşgeldiniz sayın kaymakamım" dediği gün, benim tanıdığım ilk Darıcalı Erol Bey'di.  Çok şaşırmıştım bu ziyaret için. Elbette Darıca'da herkesle içli dışlıyız, ancak Darıca Gazetesi'nin ve Erol Polat'ın bende "İlk tanıdığım Darıcalı" olarak ayrı bir yeri var"
 
TRABZON İKİNCİ EVİNİZ
Buradan Darıcalı hemşerilerime bir kez daha sesleniyorum. Görev yaptığım boyunca iyi günde de kötü günde de beraber olduk. Yeni görev yerim olan Trabzon'u tüm Darıcalı hemşerilerim ikinci evi olarak bilsin. Trabzon'a yolu düşen hemşerilerimi mutlaka makamıma bekliyorum. Darıca ailesinin temel taşını oluşturan herkese de teşekkür ediyorum" dedi.