Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"% 55 oy alacağız"

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, belediye başkan aday adaylarının her birinin kaliteli bir isim olduğunu belirterek, AK Parti’nin en iyi adayla seçime gireceğini söyledi:

"% 55 oy alacağız"
19 Kasım 2013 - 09:31
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da kaliteli ve halkın istediği aday ile Darıcalıların karşısına çıkacaklarını söyledi.
 
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca için gerekli kamuoyu araştırmaların yapıldıktan sonra sürecin genel merkez ve Sayın Başbakan tarafından değerlendirileceğini belirterek,  en iyi adayla milletin karşısına çıkacaklarını söyledi. Bıyık, en az % 55 oy hedeflediklerini belirterek, kavga içinde olmayacaklarını, projelerini millete anlatacaklarını söyleyerek, Türkiye’de AK Parti belediyeciliğinin büyük başarılara imza attığının altını çizdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Damga Gazetesi’ne yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘’Görmek istemeyen göz görmez diye bir deyim vardır. Ülkemizin her karışına verdiğimiz hizmetleri tüm halkımız görüyor. Artan oy oranlarımızla biz 76 milyon insanımızı kucaklıyoruz. Biz her zaman doğru yapılanı takdir ettik. Önümüzde bir yerel seçim var. Bu seçimde ben yok, biz varız. Aday adaylarımızın hepsi kaliteli isimler. Biz bia aileyiz ve herkesi kucaklayarak seçime gireceğiz. Darıca’da % 55’in aşağısında oy almayacağız.” dedi.