Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin Darıca adayı Cengiz Hamşioğlu oldu!

CHP Darıca’da dün tam bir demokrasi şöleni yaşandı. CHP Darıca’dan belediye başkan aday adayı olan Yakup Törk ile Cengiz Hamşioğlu arasında demokratik bir yarış düzenlenerek bir ön seçim yapıldı. Bin 630 parti üyenin 911’nin oy kullandığı ön seçimde ipi göğüsleyen ise Cengiz Güçer Hamşioğlu oldu.

CHP'nin Darıca adayı Cengiz Hamşioğlu oldu!
28 Ekim 2013 - 12:23
 BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI VERDİLER
Aylar önceden aday adaylığını açıklayan Yakup Törk ile Cengiz Hamşioğlu, burada kurdukları masalarda son kez üyelerle görüşen her iki aday adayı birlik ve beraberlik mesajlar verdiler.  Ön seçimin bir demokrasi şöleni olduğunu dile getiren her iki isim de kazananın CHP olduğunu dile getirdiler. 
 
KAZANAN CHP OLACAK
Damga Gazetesi’ne açıklamada bulunan CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali ön seçimin demokratik bir sistem olduğuna vurgu yaparak, "CHP, Darıca’da küçümsenemez bir güce sahiptir. Bugün ön seçimimizde de görüyoruz ki, birlikteliğimizden güç doğuyor. Bu gücümüzü Mart 2014'te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde de misliyle ortaya koyacağız ve Darıca Belediyesi'ni CHP'li yönetim ile tanıştıracağız. Bugün, bin 630 üyemiz sandık başına çağırıldı ve katılım gösterdi. Tüm partililerimiz adaylarını belirledi. CHP, önümüzdeki yerel seçimlerde gücünü ve farkını ortaya koyacaktır. Kazanan Darıca olacaktır" dedi. 
Hamşioğlu oyların 569 ‘nı alırken, diğer isim Yakup Törk  342 oy aldı. Her sandıktan birinci çıkan Cengiz Hamşioğlu, CHP’nin Darıca Belediye Başkan adayı oldu.
CHP Darıca İlçe Başkanı Selman Kösali, oy zarflarını kendi elleriyle açarken, her iki adayın da samimi görüntüler vermesi dikkatlerden kaçmadı. Oy sayımına çok sayıda CHP’li katılırken, partililerin yoğun ilgi göstermesi herkesi sevindirdi. 
 
İşte açılan sandıklar ve oy oranları:
 
1 nolu sandık:  (173 kullanılan oy, 2 geçersiz, 1 boş)
Yakup Törk: 64
Cengiz Hamşioğlu: 106
 
2 nolu sandık: (173 kullanılan oy,bir geçersiz)
Yakup Törk: 51
Cengiz Hamşioğlu: 121
 
3 nolu sandık: (150 oy kullanıldı, 2 geçersiz, bir boş)
 Yakup Törk: 58
Cengiz Hamşioğlu: 89
 
4 nolu sandık: (154 geçerli oy, geçersiz oy bir)
Yakup Törk: 73
Cengiz Hamşioğlu: 81
 
5 nolu sandık:  ( 158 geçerli, bir geçersiz oy)
Yakup Törk: 46
Cengiz Hamşioğlu: 112
 
6 nolu sandık: 
Yakup Törk: 50
Cengiz Hamşioğlu: 70