Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"FAYDA SAĞLAYACAKSANIZ ADAY OLUN"

CHP Darıca İlçe Örgütü, genişletilmiş danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. CHP Darıca ilçe binasında gerçekleştirilen toplantı yoğun gündem maddeleriyle CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösalı başkanlığında yapıldı. Kösali burada yaptığı konuşmada yerel yönetimler için aday olacaklara çeşitli mesajlarda verdi.

"FAYDA SAĞLAYACAKSANIZ ADAY OLUN"
16 Temmuz 2013 - 08:59
 CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösali, genel merkezden gelen genelge doğrultusunda aday olmak isteyenlerin 08 Temmuz ile 31 temmuz 2013 mesai bitimine kadar başvuruların yapılması gerektiğini belirtti. 
 
FAYDA SAĞLAYACAKSANIZ ADAY OLUN
Kösali konuşmasınnın devamında " Ayrıca yönetimlerde görev alan arkadaşların görevlerinden 15 temmuz mesai bitimine kadar istifa etmeleri gerekiyor.CHP Darıca olarak 2014 yerel seçimleri bizim için son derece önemlidir. Bu anlamda herkes üzerine düşen görevi layıkıyla parti ve görev bilinciyle yerine getirmelidir.CHP Darıca dan belediye başkanlığı ,belediye meclis üyeliği için başvuru yapmaya düşünen arkadaşlara buradan çağrıda bulunmak istiyorum. Partimize Darıca'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza katkı ve fayda sağlayacaklarsa aldıkları görevi layıkıyla koşulsuz yerine getireceklerse bizim kapımız açık. 
 
PARTİ İÇİNDE SANDIKLAR KURULACAK
Cumhuriyet Halk Partisi bir bütündür. Bu bütünlük parti içi demokrasiyle sağlanacaktır.Belediye başkan adayımızı ve belediye meclis üyelerimizi  örgütümüzle birlikte karar verip belirleyeceğiz ve bu kararlar sandık konularak verilecek. Bizler anti demokratik uygulamaların önüne geçeceğiz ve parti içinde  demokrasiyi çalıştıracağız"dedi.
Danışma kuruluna katılan partililer ise partinin geldiği noktada seçimi alabilecek bir yerde olduğunu ve üzerlerine düşen her görevi yerine getireceklerini dile getirdiler. CHP Darıca ilçe başkanı Selman Kösali ise örgüte güvendiğini ve katkı sundukları için partililerine teşekkür ettiklerini bildirdi.