Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cemal Özdemir, Yeni Mahalle muhtar adayı oldu

Darıca’nın tanınmış ve sevilen işadamlarından olan Cemal Özdemir, Yeni Mahallesi Muhtar adayı oldu. Darıca Özdemir Düğün Salonu’nun sahibi Cemal Özdemir Yeni Mahallesi Muhtar adayı olarak yapacağı projeleri gazetemize açıkladı.

Cemal Özdemir, Yeni Mahalle muhtar adayı oldu
21 Ocak 2019 - 11:55
Darıca’nın sevilen simalarından olan Cemal Özdemir, ada adayları ile beraber Yeni Mahallesi’nde kapı kapı gezerek, vatandaşlara neden muhtar olmak istediğini anlatmaya devam ediyor. Aza adayları Şevket Şengül, Önder Küçükada, Serhat Turanbeyli, Halil Gilli, Beyda Kubal, Zehra Bilici, Eda Çakıroğlu ve Ezet Atalayın ile beraber Yeni Mahalle Muhtar adayı olan Cemal Özdemir, muhtar olduğu takdirde Mahallede üniversite kazanan ve maddi durumu elverişli olmayan öğrencilere kendisi ile beraber tanıdığı işadamları dostlarının da desteği ile burs vereceğini belirtti. Özdemir ayrıca açıklamasının devamında ‘’Yaşlılarımıza sağlık ve bakım hizmetlerini evlerinde daha rahat alabilmeleri için Kaymakamlık ve Belediye yardımlarından yararlanmaları için elimden geleni yapacağım. Mahallemizde ihtiyaç sahibi olanlar için sosyal etkinlikler, kermes ve buna benzer programlar, şahsıma ait düğün salonunda yapılacak. Mahallemizin Çevre temizliği ve düzenini sağlamak için elimden geleni yapacağım. Mahallemizin kadınlarına her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde,bayan azalarımızla beraber eğlence düzenleyeceğiz. Ayrıca her yıl bu programda sorunlarımızı konuşup, çözüm yolları arayacağız’’ dedi.
 
CEMAL ÖZDEMİR KİMDİR?
1976 Malatya doğumlu olan Cemal Özdemir, evli ve 2 çocuk babası. 21 yıldır Yeni Mahallesi’nde ikamet eden Cemal Özdemir, aynı zamanda Özdemir Düğün Salonu’nun da sahipliğini yapıyor.