Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Henüz yüzde 40'tayız

Darıca G.B.'nin son durumunu teknik direktör Tunahan Akdoğan özetledi

Henüz yüzde 40'tayız
12 Ağustos 2013 - 09:02
Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Tunahan Akdoğan, iyi yolda olduklarının mesajını verdi. Başarılı çalıştırıcı, "Takım olarak yüzde 40'lardayız. Lig başlayıncaya kadar en iyi seviyeye geleceğiz" diye konuştu.
 
 
Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta şampiyonluğu kovalayacak olan Darıca G.B.'nin teknik patronu Tunahan Akdoğan, camiadan zaman ve sabır istedi. Yeni bir takım olduklarının altını çizen başarılı çalıştırıcı, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Oyuncularımız özverili. İstediklerimizi harfiyen yerine getirmeye çalıştılar. Ancak dediğim gibi yeni bir takım olmanın belli bir dezavantajını yaşıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz ve şu andaki seviyemiz kafamdaki takımın ve oyun anlayışının yüzde 40'ı dedi.
 
TAKIM RAYINA OTURUYOR
Takımın giderek rayına oturduğunu ifade eden tecrübeli teknik adam, “Önümüzde 20 günlük bir süre ve oynayacağımız 3 hazırlık maçı var. Eksiklerimizi lig başlayıncaya kadar gidereceğimizi düşünüyorum. Oyuncularımın çok istekli ve arzulu olması istediğimiz seviyeye ulaşmamızın fazla zaman almayacağını gösteriyor” diye konuştu.
 
Rakip Gölcükspor
Darıca Gençlerbirliği hazırlık maçları kapsamında yarın kentlisi Gölcükspor'un konuğu olacak. Gerede kampında 3 hazırlık maçı oynayan temsilcimiz Ankaraspor'a 4-0 mağlup olmuş, Beylerbeyi'ni 2-1 yenmiş, Adliyespor ile de golsüz berabere kalmıştı. 4'üncü sınavını Gölcük'e karşı verecek olan sarı-yeşilli takımın nasıl bir performans ortaya koyacağı merak ediliyor. Gölcük Stadı'ndaki maçın başlama saati 17.00 olarak açıklandı.
 
Son transfer Alican
Darıca G.B.'de transferler bitmek bilmiyor. Şampiyonluk yolunda alternatifli bir kadroya sahip olmak isteyen sarı-yeşilli ekip, futbolcu fabrikası Dardanel'in 22 yaşındaki sol bek oyuncusu Alican Özaltun'u renklerine bağladı. Aynı zamanda sol stoperde de oynabilen 22 yaşında oyuncunun bonservisiyle birlikte transfer edildiği belirtildi.