Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Niğde'ye dersini verdik!

3.Lig ekibimiz Darıca G.B., Play-Off umutlarını yeşerttiği maçta Niğde Belediyespor’u deplasmanda 1-0 mağlup etti. Şampiyonluğa oynayan Niğde bu sezon ilk kez kendi evinde yenilirken, Darıca’ya 3 puan uçuran golü 66.dakikada İbrahim Yılmaz attı. Bu sonuçla Play-Off hattı ile aramızdaki puan farkı 7’ye düştü.

Niğde'ye dersini verdik!
17 Ocak 2016 - 15:26
İkinci yarıya 3-3’lük Gölcükspor beraberliğiyle başlayan 3.Lig ekibimiz Darıca G.B., Niğde deplasmanında süper bir galibiyete imza attı. 2-1’lik yenilginin rövanşında Niğde ile kora kor bir mücadeleye tutuşan sarı-yeşilli ekipte yeni transferlerden Murat Can ile Gökhan Erdoğan ilk 11’de sahaya çıktı. Sert esen rüzgar ve zemin futbol oynamayı zorlaştırırken, teknik direktör Ramazan Silin’in yerinde verdiği taktikler takımı galibiyete götürdü.
 
ATİLLA DEVLEŞTİ
Yediği hatalı gollerle eleştirilen Darıca Gençlerbirliği’nin tecrübeli eldiveni Atilla Koca bu kez takımını kurtaran isim oldu. Niğde’nin yüzde yüzlük iki net gol pozisyonunu önleyen Atilla Koca takım arkadaşlarına güven verdi ve alınan galibiyette başrol oynadı. 66.dakikada bitirici vuruşla usta bir gole imza atan İbrahim Yılmaz, ilk maçta da Niğde ağlarını havalandırmıştı.