Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, Sandıklı'yı dağıttı: 2-0

Temsilcimiz Darıca Gençler Birliği evindeki maçta Sandıklıspor'u 2-0 mağlup edip puan cetvelinde altıncı sıraya yükseldi. Play off hattı ile arasındaki puan farkı bire inen sarı yeşilliler ikinci lige göz kırpıyor.

Darıca, Sandıklı'yı dağıttı: 2-0
06 Mart 2016 - 14:44

Spor Toto 3'nü Lig 3'ncü Grup'ta play off üzerinden ikinci lig mücadelesi veren temsilcimiz Darıca Gençler Birliği evindeki maçta Sandıklıspor'u 2-0 mağlup etti. Haftaya play off hattının üç puan gerisinde yedinci sırada başlayan sarı yeşilliler üst sıralardaki rakiplerinin puan kaybetmesiyle bu farkı bir puana kadar indirdi. Puan cetvelinde de yedinci sıradan altıncı sıraya yükseldi. Darıca Gençler Birliği'ne evindeki maçta üç puan getiren goller maçın ilk yarısında Seyhan'dan geldi.

CAMİA HAVAYA GİRDİ 

Play-off yolunda ilerleyen temsilcimiz Darıca Gençler Birliği'nin evinde ligde kalma mücadelesi veren Sandıklıspor ile oynadığı maçı Darıca Belediye Başkanı ve kulübün onursal başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Gençler Birliği Kulüp Başkanı Abdullah Örs ve yöneticiler ile birlikte çok sayıda taraftarı izledi. Darıca Gençler Birliği takım halinde çok iyi bir oyun sergilerken taraftar desteği de kusursuzdu. 90 dakikanın bitiş düdüğünün ardından takımla taraftar bütünleşmesi adeta parmak ısırttı. 2'nci Lig havasına iyice giren Darıca Gençler Birliği bu temposuyla taraftarına güven verirken bu sezon ilk defa üç maç üst üste kazanma mutluluğu yaşadı.

ÇATALCA İLE 11 MART'TA

Sandıklıspor karşısında edindiği galibiyetle puanını 44'e yükselten ve altıncı sıraya yükselen Darıcamız önümüzdeki hafta İstanbul deplasmanında Çatalcaspor'a konuk olacak. Maç hafta sonu gerçekleşecek sınavlardan ötürü 11 Mart Cuma günü oynanacak. Darıca Gençler Birliği sezonun ilk devresinde evinde oynadığı maçta rakibine 4-3 mağlup olmuştu. Sarı yeşilliler cuma günkü maçta ilk devredeki yenilginin rövanşını almak içinde sahada olacak.