Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca GB ailesi bu iftarda buluştu

Darıca Gençlerbirliği’nin vefakar taraftar grubu Çınaraltı, bir iftar programı düzenledi. Düzenlenen iftar organizasyonunda konuşan Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca GB’nin bu sene 2. Lige şampiyon olarak çıkacağını söyledi

Darıca GB ailesi bu iftarda buluştu
02 Temmuz 2016 - 23:18

Darıca Gençlerbirliği Taraftarlar Derneği, Dilruba Kale Park Restaurant’ta  bir iftar programı düzenledi. İftar programına Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, Darıca GB Başkanvekili Abdullah Örs, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar, yöneticiler, iş adamı Kemal Öztanık, S.S Öz Darıca Minibüsçüler ve Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mahmut Kolcuoğlu, DARGET Başkanı Hasan Zengin, Darıcalı esnaflar ve çok sayıda taraftar katıldı.

BU SENE ŞAMPİYON OLARAK ÇIKACAĞIZ

İftar programında konuşan Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, bu sene Darıca GB’nin şampiyon olarak 2. Lige çıkacağını belirtti. Öztürk konuşmasının devamında ‘’Darıca GB, her sene şampiyonluk iddiasıyla lige hazırlanıyor. Bu sene takımımızın yüzde 80’i tamamlandı. Son 4 transfer daha yapacağız. Taraftarsız kulüp olmaz. Bir anne ve babanın çocuğu ne kadar değerliyse, Darıca GB’nin de taraftarı bizim için çok değerli. El ele verip bu kulübü 2. Lige çıkartacağız. Eğer bilmeden birilerini üzdüysek camiam adına herkesten özür diliyorum. Gün birlik ve beraberlik günüdür’’ dedi. Daha sonra Darıca GB yönetimi ve Darıca GB Taraftar grubu Çınaraltı hatıra fotoğrafı çektirdi.