Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Camdan aşağıya atladı

İzmit'te meydana gelen olayda Kur'an ve rüya tabiri kitabına sarılarak intihar eden kadın ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Camdan aşağıya atladı
24 Mayıs 2016 - 21:58
 Olay, İzmit Kadıköy Mahallesi Gencay Sokak Demet Apartmanı No:23 adresinde meydana geldi. Edinilen bilgi ve iddialara göre; 43 yaşındaki Mukaddes Aktürk isimli kadın 1. kattaki evinin camından bir anda aşağıya atladı. Beton zemine çakılan Aktürk'ü gören komşuları hemen ambulans çağırdı. Kucağında Kur'an-ı Kerim ve rüya tabirleri kitabı ile atlayan kadının kafa üstü düştüğü ve boynunda hasar olduğu belirlendi. Talihsiz kadın hemen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
 Aktürk'ün komşuları genç kadının 5 yıldır piskolojik sorunlar yaşadığını ifade etti. Mukaddes Aktürk'ün eşi Naim Aktürk'ün sabah 7:20'de çalıştığı Pirelli fabrikasına gitmek için evden çıktığı, çiftin çocuklarının da babalarının hemen arkasından okula gittiği öğrenildi. Mukaddes Aktürk'ün cenazesi yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek. Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.