Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Höbek: "Gölcük'e inancımız tam"

AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı Dr. Hakan Höbek, “Gölcük halkı, 24 Haziran genel seçimlerinde de AK Parti'ye sahip çıkacaktır, inancımız tam” dedi

Höbek: "Gölcük'e inancımız tam"
31 Mayıs 2018 - 14:00

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, AK Parti Gölcük İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin düzenlediği programlar kapsamında Gölcük’te bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Geç saatlere kadar ilçede düzenlenen programlarla vatandaşlarla buluşan Höbek'e, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp ile partililer eşlik etti. Ziyaretlerde konuşan Höbek, “Gölcük, her seçimde AK Parti'ye en büyük desteği veren ilçelerimizden olmuştur. Gölcük ve Kocaeli halkı, 24 Haziran genel seçimlerinde de AK Parti'ye sahip çıkacaktır. Buna inancımız tam” ifadelerine yer verdi.

 

ENGELLİLERİ UNUTMADI

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, programlarına Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp'i ziyaret ederek başladı. Daha sonra İdris Alp'le birlikte Gölcük Engelsiz Yaşam Merkezi'ne geçen Dr. Hakan Höbek, Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve dernek üyeleri ile sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Kendisinin de engelli olduğunu ifade eden Dr. Hakan Höbek, milletvekili seçilmesi halinde Meclis'te engellileri temsil noktasında elinden geleni yapacağını vurguladı.

 

HASTALARA MORAL

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in de eşlik ettiği ikinci programda AK Parti Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Yüksel Pehlevan'ı ziyaret etti. Hastane hakkında bilgiler alan Dr. Hakan Höbek, daha sonra hastaları ziyaret etti. Hastalara moral veren Dr. Hakan Höbek, acil şifalar diledi.


AİLEYE KONUK OLDU

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Dr. Hakan Höbek, hastane ziyaretinden sonra Yenimahalle'de ev ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların ve esnafın büyük ilgi gösterdiği Dr. Hakan Höbek, öneri ve taleplerini dinledi. 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Dr. Hakan Höbek, "Türkiye'nin geleceğini oylayacağız" dedi. Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini tamamlayan Dr. Hakan Höbek, iftarını ise yine Yenimahalle'de ikamet eden Hüseyin Nas'ın evinde yaptı. Evinin kapılarını kendilerine açtığı ve sofrasını paylaştığı için Nas ailesine teşekkür etti.