Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

NABIZ OSGB, yeni yerinde

İş Sağlığı ve Güvenliği sektöründe 6.yılını geride bırakan ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Dr. Nilgün Yöntem ’in yaptığı Nabız OSGB’nin yeni hizmet binası bugün Darıca Bayramoğlu Mahallesi’nde hizmete girdi

NABIZ OSGB, yeni yerinde
15 Aralık 2017 - 21:28

Darıca Bayramoğlu Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Numara: 146 adresinde gerçekleşen açılış törenine Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban,  MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Nihat Yıldırım, Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhekimi Gökhan Nalbant, Genç MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Enes Malkoç ve çok sayıda davetli katıldı.

 

Yönten; Tüm sektörlerde İş sağlığı ve İş güvenliği yaygınlaşmalı

Açılış konuşmasında konuklara  hitaben yaptığı konuşmasında 50 çalışan ile kalite ve kurumsal kimlik ile yolculuklarına devam ettiklerini hatırlatan Nabız OSGB Yönetim Kurulu Başkanı Nilgün Yönten, konuşmasının devamında şunları söyledi; “  Değerli misafirlerimiz; Kendi alanımızda asgari sağlık çalışmamızı yürütürken aslında tüm işletmelerde görülen ama dikkatlerden kaçan önemli unsur, atlanabilen iş güvenliği, sonu acı ile biten iş kazalarıyla karşılaşabilmekteyiz. İşletmelerde bu olumsuz unsurlar maalesef sıkça görülmektedir. Hastanemizde iş sağlığı ve iş güvenliği, Sağlık Bakanlığı’nın hizmet ve kalite standartları çalışmalarıyla kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Ancak çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığının iş güvenliği ile ilgili çıkardığı mevzuatı ile birlikte konu, sağlıkla bağlantılı ve bizim ana işimiz olan sağlıkla birlikte Nabız firmamızı kurduk. Tüm sektörlerde iş sağlığı ve iş güvenliğinin yaygınlaşmasını hedefledik. O nedenle önce hastanelerimiz ve bir inşaat yapı firmamız olarak nabız firmamızdan hizmet satın alarak ilk müşterisi biz olduk. Nabız firmamız 50 çalışanı kalite çalışmaları ve kurumsal kimliğiyle yolculuğumuza devam etmekteyiz” dedi.

 

Volkan; Çalışanların evlerine geri dönmeleri için çalışmalarımıza hassasiyetle devam ediyoruz

Nabız OSGB Genel Müdürü Volkan Taşlı ise yaptığı konuşmasında,  ”Nabız OSGB olarak,  Gebze bölgesi ve çevresinde bulunan yaklaşık 14 tane iş güvenliği hizmetinin doğrudan muhatabı olan organize sanayi bölgelerinin merkezinde kurulmuş oldukça önemli bir konuma sahibiz. Firmamızın 2018 hedefleri içerisinde Samsun merkezde bir şube açılmasıyla birlikte İstanbul Avrupa yakasına yönelik çalışmalar tarafımızca yürütülmektedir. İş güvenliğinin çok önemli olduğu firmalarda, iş güvenliğinin yeterince anlaşılmaması sebebi de ,bizlerin geleceğe yönelik yapacağımız çalışmalarda bu eksikliğin giderilmesi için elbette katkıları olacak. Önemli bir projenin takibindeyiz. hizmet verdiğimiz tüm firmalarda çalışanların evlerine ailelerine rahat bir şekilde evlerine geri dönebilmeleri için gerekli çalışmaları hassasiyetle yürütüyoruz ”  dedi.

 

Çiler ; Bu sektör Türkiye’de çok yeni 

Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ise yaptığı konuşmasında ,” Bugün, Nabız OSGB’nin açılışını hep birlikte yapacağız. Aslında bu sektör Türkiye’de çok yeni çok genç. Yasa gereği kurulan bir sektörde amaç hem işvereni korumak hem de çalışanı korumak. Özellikle Nilgün Yönten ve Yakup Yönten ile çalışanlara başarılar diliyorum. Burada para kazanmaktan ziyade hizmet var. Bu sektörün amacında gönüllülük var. Bölge değişip gelişiyor, bu bölgede yaşayanlar bu değişime gelişime ayak uydurmak zorunda. Bu bölge 72 ilin toplamından fazla vergi ödüyor ” dedi

Okunan dua ile birlikte açılış kurdelesi protokol tarafından kesildi. Kurdele kesimi sonrasında davetliler NABIZ OSGB’nin yeni binasını gezdi.