Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mardin'de gönüller birleşti!

Gebze Teknik Üniversitesi, Kızılay Gebze Şubesi ve GTO Başkanı Nail Çiler iş birliğiyle Mardin’deki yetim çocuklar için toplanan yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Mardin'de gönüller birleşti!
03 Mart 2016 - 07:19
Gebze Teknik Üniversitesi’nden gelen bir heyet, Mardin’de ihtiyaç sahibi 4 bin çocuğa giyim yardımında bulundu. Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiller, Kızılay İstanbul Merter Şube Başkanı Ercan Tan, ve öğrencilerin bulunduğu Mardin’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Heyeti, Artuklu Kaymakamı Şakir Öner Öztürk öncülüğünde, Tema Vakfı Mardin Şube Başkanı Kemal Aktürk ve Artuklu Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Ramazan Güzel karşıladı. Kaymakam Öztürk, yapılan yardımların Doğu-Batı arasında bir köprü oluşturduğunu söyledi. Suriyeli vatandaşlara ve iç göçten dolayı Mardin’e gelen vatandaşlara yardımda bulunulduğunu aktaran Öztürk, “Yapılan yardımların iç göçten zarar gören vatandaşlara büyük oranda katkı sağlıyor. Bu tür yardımların devamının gelmesini bekliyoruz” dedi. Heyet, Vali Vekili Vali Yardımcısı Bahattin Çelik’i Valilik makamında ziyaret etti. Daha sonra Gül Medrese Çatom’u ziyaret eden heyet, burada eğitim, dikiş nakış kursu gören kursiyerler ile bir araya geldikten sonra aile ziyaretlerinde bulundu.