Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Basın açıklaması!

Gebze Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Yılmaz'ın 21 Aralık 2014 Tarihinde gerçekleşecek Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Kongresi ile ilgili basın açıklaması yaptı..

Basın açıklaması!
17 Aralık 2014 - 11:24
Yüce Türk Milletinin,Türk-İslam dünyasının ve insanlığın kurtuluş reçetesi olan 9 Işık Doktrini ile siyasi parti olarak programlanmış MHP'nin iktidarı Ülkücü Hareketin arzusu,isteği ve tek dileğidir. 
Siyasi partiler kongrelerle oluşturdukları yeni ekip, çalışma programı ve kadrolarla siyasi arenada yerini alırlar. Ülkü Ocakları olarak  Gebze'de 21 Aralık günü yapılacak kongrenin öncesi ve kongre sürecinde adaylara ve ekip arkadaşlarına tarafsız ve eşit mesafede olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.
Ancak gerek davamıza gerekse Ülkücü İradeye karşı kongre sürecinde ve kongre salonunda en ufak yanlış hareket ve davranış sezildiği veya tespit edildiği takdirde aldığımız terbiye ve disipline uygun müdahale etme hak ve yetkisine sahip olduğumuzu da belirtmek isteriz !
Kongremizin; hizmet aşkıyla aday olan başkan adaylarımıza, Gebze'ye Kocaeli'ne ve Yüce Türk Milletine hayırlı olmasını dileriz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.