Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bayramoğlu'na büyük müjde!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Bayramoğlu ve Tuzla sahil bağlantısı yolu için düğmeye bastı. Önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacak olan projeyle birlikte Bayramoğlu'nun değeri daha da artacak

Bayramoğlu'na büyük müjde!
10 Ağustos 2015 - 11:47
Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı, ‘’Bayramoğlu ile sahil bağlantısını sağlayarak Tuzla’ya ulaşım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz. 
Tuzla Marina ile Bayramoğlu arasında ilave dolgu alanı yapacağız, ulaşım aksımıza 1.5 km uzunluğunda yeni bir yol kazandıracağız. Denizden her alanda daha çok yararlanacağız. Üniversitelerimizin spor kulüpleri ile birlikte, Tuzla-Bayramoğlu bağlantı yolunun kenarında Su Sporları Merkezi kuracağız’’ dedi.
 
YAZICI: BEN BAYRAMOĞLU’NA KADAR PROJEYİ GETİRECEĞİM, GERİSİ 
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE DARICA BELEDİYESİ’NDE
Bu projeyi Bayramoğlu’na kadar getirip, geri kalan çalışmayı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi’ne bırakacaklarını da belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, ‘’Biz bu projeyi belirlediğmiz yere kadar getireceğiz. Bundan sonrasını 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Darıca Belediyesi yapacağımız istişarelerle yolu uzatacağız. Bu proje hem Tuzla’ya hem de Darıca’ya oldukça değer kazandıracak’’ dedi.
EMRE POLAT