Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Canınız sağ olsun çocuklar

Temsilcimiz Darıca Gençler Birliği galibiyet hesabıyla gittiği Kırıkhan’da sezonun ikinci yenilgisini alarak puansız döndü.

Canınız sağ olsun çocuklar
29 Mart 2015 - 16:15
Spor Toto 3’ncü Lig 1’nci Grup’taki temsilcimiz Darıca Gençler Birliği dün 3 puan parolasıyla gittiği Kırıkhan’dan puansız döndü. Temsilcimiz oyunun ilk yarısında girdiği pek çok gol pozisyonunu değerlendiremezken ilk devreyi Fatih Yılmaz’ın 17’nci dakikadaki golüne engel olamayarak 1-0 geride tamamladı. Golden hemen iki dakika sonra Bülent sakatlanıp yerini Başaran’a bırakırken Başaran da 71’nci dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart görerek takımını sahada 10 kişi bıraktı. Eksik oynamasına rağmen rakibi üzerinde baskı kuran Darıca Gençler Birliği, 83’te Emre Aktaş ile skora denge getirdi. Bu golün sevincini tam olarak yaşayamadan hemen bir dakika sonra Oğuz Kaan Hösük’ün golüne engel olamayınca yine 2-1 geri düştü. Kalan sürede başka gol olmayınca temsilcimiz zorlu deplasmandan puansız ayrılırken bu sezon ikinci defa mağlubiyet görme üzüntüsü yaşadı. Çorum Belediyespor’u Çorum’da 4-0 yenen lider Tuzlaspor’un 3 puan gerisinde kalan Darıca Gençler Birliği önümüzdeki hafta evinde Batman Petrolspor’u ağırlayacak. Sarı yeşillileri dünkü maçta Kulüp Başkanı Özcan Dal, Onursal Başkan ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, eski başkan Halil Akbaşoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir grup taraftar da destekledi. 
 
KIRIKHANSPOR  2 - 1      DARICA GENÇLER BİRLİĞİ
Stat: Kırıkhan İlçe
Hakemler: Ali Şükrü Beldüz, Turgay Emre Memişoğlu, Abdullah Bora Özkara – Sinan Özcan
KIRIKHANSPOR: Ömer, Abdurrahman, İzzet, Gökhan, Erhan, Güven, Sercan, Oğuz Kaan, Fatih, Çağrı (Dk.56 Cihat), Volkan
Teknik Direktör: Mehmet Çetin
DARICA GENÇLER BİRLİĞİ: Ersin, Ferhat, Bülent (Dk.19 Başaran), Uğur (Dk.60 Emre Aktaş), Sadi (Dk.71 Burak), Adem, Yusuf, Tuncay, Erhan, Ömer, Ahmet 
Teknik Direktör: Özgür Vurur
Goller: Dk.17 Fatih Yılmaz, Dk.84 Oğuz Kaan Hösük (Kırıkhanspor), Dk.83 Emre Aktaş, 
Kırmızı kart: Dk.71 Başaran Saraçoğlu (Darıca Gençler Birliği)