Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karaosmanoğlu, Darıca'daki okulları ziyaret etti

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca’da eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Darıca Aslan Çimento Mesleki ve Anadolu Lisesi ile Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.

Karaosmanoğlu, Darıca'daki okulları ziyaret etti
07 Mart 2016 - 07:50
 
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyet okullarda inceleme yaptı ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak Aslan Çimento’ya konuk olan Karaosmanoğlu, Okul Müdürü Mehmet Gül, Okul Aile Birliği Başkanı Aysel Kolsuz ve okulun öğrencileri tarafından karşılandı. Okulu gezerek detaylı bilgi alan Karaosmanoğlu, kapalı spor salonunda da inceleme yaptı ve öğrencilerin dersine katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onarım bütçesi çıkan okulun, bahçe ve çevre düzenlemeleri konusunda çalışma yapılması için Karaosmanoğlu yetkililere talimat verdi. 
 
İKİNCİ ADRESİ DARICA İMAM HATİP LİSESİ OLDU
Karaosmanoğlu ardından Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne geçti. Darıca Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin bölgenin en iyi okulu olmasını isteyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Okul Müdürü Musa Kartal’dan brifing aldı. Çocuklarımızın iyi yetişmesi için hepimizin çok çalışması gereğini özellikle vurgulayan Karaosmanoğlu, “Bilgi ve hakikat karşısında bir VAV kadar mütevazi; her türlü cehalete karşı bir ELİF kadar dik durmalıyız anlayışıyla eğitimimizde vizyonel bir bakış geliştirmeliyiz. Geleceğimizin en önemli insan kaynağını gençlerimizin donanımlı, bilgili, ahlaklı ve özgür fikirlere sahip nesil olarak yetiştirmeliyiz” açıklamalarını yaptı.