Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aydın: 1 Kasım'a hazırız!

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Darıca Belediyesi Meclis üyesi Serap Aydın, yaptığı açıklamada CHP’nin hükümet politikasıyla yola çıktığını belirterek, “iktidara hazırız. Halk bizi tercih ederse bunu göstereceğiz” dedi

Aydın: 1 Kasım'a hazırız!
28 Ekim 2015 - 09:47

CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Darıca Belediyesi Meclis üyesi Serap Aydın, hükümet politikası koyduklarını ifade ederek, “CHP olarak 1 Kasım’da iktidara hazırız. Seçimlerinde halkımız bizi tercih ederse bunu göstereceğiz. Ükenin içinde bulunduğu durumdan çıkarabilecek tek parti CHP’dir. Bizler güçlü Türkiye’yi kuracağız” diye konuştu.

HAKLARIMIZ ELİMİZDEN ALINDI
Başkan Aydın “Kadın hakları Türkiye genelinde iyileştirilmesi gereken bir yaradır. AKP hükümeti döneminde hukuksal açıdan gerekli cezai uygulamaların yapılmamasından alınan cesaretle şiddete mağruz kalan kadın sayısında ve kadın cinayetlerinde ciddi ortanda artış olmuştur. Son 10 yılda kadının sosyal yaşamdaki yeri değişmiş, birçok hakkımız da elimizden alınmıştır” ifadelerine yer verdi.
 
GÜÇLÜ TÜRKİYE’Yİ KURACAĞIZ
CHP iktidarında neler olacağını anlatan CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Darıca Belediyesi Meclis üyesi Serap Aydın, “CHP, her daim biz kadınların yanındadır. Bizim iktidarımızda kimsesiz çocuk kalmayacak, yaşlılarımız kimseye muhtaç olmayacak, engelli vatandaşlarımızın özgür yaşamalarına engel olunmayacak, bu ülkenin gönül borcu olan şehit ve gazi aileleri hak ettikleri değeri alacak. Bizler güçlü Türkiye’yi kuracağız” şeklinde konuştu.

KURTARICI TEK PARTİ CHP’DİR
CHP’nin yola bir seçim bildirgesinden fazlasıyla çıktığını ifade eden Aydın  “Biz 1 Kasım genel seçimleri için yola bir seçim bildirgesinden fazlasıyla çıktık. Biz ortaya bir hükümet politikası koyduk. CHP, iktidara hazırdır. Bunu halkımıza anlatmaya çalışıyoruz. Ülkemizi içinde bulunduğu durumdan kurtarabilecek tek parti CHP’dir. 1 Kasım genel seçimlerinde halkımız bizi tercih ederse bunu göstereceğiz” açıklamasında bulundu.