Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi

Kazım Karabekir Mahallesi’nde önceki akşam çıkan kavga sonrası emekli bekçi babası tarafından çenesinden vurularak öldürülen 40 Yaşındaki şizofreni hastası Hasan Boran dün ikindi vakti Kazım Karabekir Mahallesi, Çınar Camii’nde kılınan Namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

Babası tarafından öldürülen genç toprağa verildi
09 Kasım 2016 - 11:56
63 yaşındaki baba Ahmet Boran ise çıkarıldğı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kazım Karabekir Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, Arçelik Blokları’nda ailesiyle birlikte yaşayan ve şizofreni hastası olduğu belirtilen Hasan Boran, iddialara göre daha önceden de olduğu gibi önceki akşam da evde kavga çıkardı.
İlaçlarını birkaç günden bu yana almadığı belirtilen Hasan Bora, annesiyle tartıştığı sırada sandalyeyi kaparak vurmak istedi. Bu sırada beylik tabancasını çeken emekli bekçi baba Ahmet Boran, çıkan kargaşa sırasında silahını  ateşleyerek oğlunu vurdu. Olay yerinde hayatını kaybeden Hasan Bora’nın cansız bedeni Farabi Devlet Hastanesi Morguna kaldırılırken, baba ve annesi polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Baba Ahmet Bora, buradaki ifadesinde korkutmak amacıyla doğrulttuğu silahının ateş aldığını belirttiği öğrenildi. Yapılan otopside baba Ahmet Bora’nın tabancasından çıkan 2 kurşunun da oğlu Hasan Bora’nın çenesine isabet ettiği belirtildi.
Mahkemeye sevk edilen baba Ahmet Bora tutuklanırken, oğlu Hasan Bora’da Kazım Karabekir Mahallesi Çınar Camii’nde kılınan ikindi Namazı’nın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.