Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hakan Höbek'ten Kandıra'da yemek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, Kandıra'da verdiği yemekle teşkilat ziyaretlerini sonlandırdı

Hakan Höbek'ten Kandıra'da yemek
28 Şubat 2015 - 11:51
AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Özellikle teşkilatları hiç yalnız bırakmayan Dr. Hakan Höbek bu kez de Kandıra teşkilatlarını yemekte bir araya getirdi. AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, Kandıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Çelik, Kandıra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Ölmez, eski Kandıra İlçe Başkanı Muhsin Tekol ve yaklaşık 100 kişinin katıldığı yemek, Mavi Köşe Restoran'da verildi. Dr. Hakan Höbek'i, aday adaylarından Öztekin Kaşukci de yalnız bırakmadı.
Özder'den teşekkür
Yemeğin açılış konuşmasını yapan Kandıra İlçe Başkanı Yunus Özder, AK Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'e teşekkür etti. Dr. Hakan Höbek'in yıllardır teşkilatlarda görev yaptığını ifade eden Yunus Özder, kendilerinin teşkilata büyük önem verdiğini belirtti. Yunus Özder'den sonra sözü Dr. Hakan Höbek aldı. Katılımlarından dolayı tüm partililere teşekkür ederek sözlerine başlayan Dr. Hakan Höbek, önce kendini tanıttı. 10 çocuklu bir ailenin 9. çocuğu olarak Sivas'da dünyaya geldiğini hatırlatan Höbek, çocuk felci geçirdiğini ancak yine de yılmayarak bugünlere geldiğini söyledi.
Neden adayım?
Kurulduğu günden itibaren AK Parti için çalıştığını ve teşkilatların tozunu yuttuğunu vurgulayan Hakan Höbek, "Partiye sadık biri olarak, Yeni Türkiye projesine katkı sunmak için bu yola çıktım. Sağlık, sosyal ve engelli konularında, AK Partimizin projelerine katkı sunacağıma inanıyorum. Kendimi yeterli donanımda görüyorum. Ankara'da Kocaeli'yi en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum" dedi. AK Parti Kandıra yöneticileri de ilk kez böyle bir yemek organizasyonu düzenlendiğini ifade ederek, Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Dr. Hakan Höbek'e teşekkürlerini sundu.