Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca Huzurevi'nde aşure etkinliği

İçinde bulunduğumuz Muharrem Ayı nedeni ile adet olduğu üzre yapılan Aşure, bu kez Darıca Hikmet Memduh Kızılağaç Huzurevinde güzel bir buluşmaya vesile oldu.

Darıca Huzurevi'nde aşure etkinliği
19 Kasım 2014 - 14:19
Altıntaş Şirketi adına Seviye Altıntaş tarafından yaptılıran Aşure, İlçe Müftüsü .Muharrem Bilgiç, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan Tabak, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Dernek Başkanı Kudret Sekban ile Yönetim Kurulumuzun katıldığı bir toplantıda Huzurevimiz sakinleri ile birlikte tüketildi.
İlçe Müftüsü.Muharrem Bilgiç tarafından günün anlam ve öneminin anlatıldığı bilgilendirmeden sonra Müftülükten bir hafız tarafından okunan bir aşır ardından afiyetle yenen aşure bitiminde, Müftümüz tekrar söz alarak şükür duası yaptı ve rahatsızlığı nedeni ile aramızda olamayan sakinlerimiz ziyaret edilerek etkinliğimiz sona erdirildi.
Dernek Başkanı Kudret Sekban yaptığı konuşmada ''Bu güzel etkinliğe Altıntaş Şirketi adına yaptığı aşure ile vesile olan Seviye Altıntaş’a ve bizleri yalnız bırakmayan birim amirlerimize de katılımları için teşekkür ediyor, daha güzel etkinliklerde bir arada olmayı ümid ediyoruz'' dedi.