Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'li gençlerden Ankara çıkarması

Gece 01.30’da Perşembe Pazarı alanından 2 otobüsle Ankara’ya giden CHP Gençlik Kollarından 80 kişilik gurup, Ankara da bir dizi görüşme yaptı.

CHP'li gençlerden Ankara çıkarması
19 Kasım 2014 - 08:58
 CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Orhan, İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Devrim Bal, Derince Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Murat Uzuner, Gebze Gençlik Kolları Başkanı Sinan Mert, Başiskele Gençlik Kolları Başkanı Erdi Pekyavaş, Kartepe Gençlik Kolları Başkanı Özden Sağ, Körfez Gençlik Kolları Başkanı Bahadır Doğan, Darıca Gençlik Kolları Başkanı Hakan Altıparmak ve yönetimleri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Ankara çıkarmasında ilk olarak TBMM’de grup toplantısına katılan CHP’li gençler, ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdarolu ile bir araya geldi.
 
2 OTOBÜS GİTTİLER
Gece 01.30’da Perşembe Pazarı alanından 2 otobüsle Ankara’ya giden CHP Gençlik Kollarından 80 kişilik gurup, Ankara da bir dizi görüşme yaptı. Gurup toplantısı ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu ile görüşmenin ardından CHP Genel Merkeze geçtiler,  Genel Merkez de CHP PM üyeleri ile görüşme yaptılar.
 
DOSYA SUNDULAR
CHP Kocaeli Milletvekilleri Prof. Dr. Hurşit Güneş, Haydar Akar ve Mehmet Hilal Kaplan ve Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız’ın karşıladığı CHP’li gençler mecliste öğle yemeğinin ardından gurup toplantısına katıldı. Toplantının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen CHP’li gençler, Kılıçdaroğlu’na göreve geldikleri 4 aylık süre içerisinde Kocaeli’de yaptıkları projeleri aktarıp, Kocaeli basınında çıkan haberlerini bir dosya halinde sunacaklar.