Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

"Kaybedecek insanımız yok"

CHP Darıca’nın yeni İlçe Başkanı Yakup Törk, gazetemize İlçe Kongresiyle ilgili duygularını açıkladı. Törk, herkesi partiye katarak çalışacaklarını söyledi.

"Kaybedecek insanımız yok"
02 Aralık 2015 - 09:47
Geçtiğimiz gün yapılan kongrede ilçe başkanı seçilen Yakup Törk gazetemize yaptığı açıklamada; “Kaybedecek bir insanımız bile yok. İnsanlara dokunacağız” dedi. CHP Darıca İlçe Başkanı seçilen Yakup Törk, kongre süreci ve önümüzdeki dönemde yapacağı çalışmalarla ilgili gazetemize açıklamalarda bulundu. Törk yaptığı açıklamada; “Kaybedecek bir insanımız yok. Herkesi işin içerisine katarak çalışmalarımızı yürüteceğiz” dedi.
Kongrede kendilerini göreve getiren delegelere teşekkür eden Törk; “İyi bir yönetim iş başına geldi. Bundan sonra yapacağımız üye çalışmaları ve partimizin programları doğrultusunda Darıca’nın her mahallesinde insanlara dokunacağız. Sadece seçim üzeri değil, her dönemde çalışan bir ekip ile partimizi seçimlere hazırlayacağız. Hedefimiz Darıca’da partimizin yükselmesini sağlamak. Bunu başarabileceğimizi düşünüyorum” dedi.