Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başkan Bıyık; Yasak nedeniyle 40 kişilik ekip kurduk

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 48 saat sürecek olan sokağa çıkma yasağı nedeniyle zor durumda kalacak vatandaşlar için 40 kişilik ekip kurduklarını söyleyerek, bebek maması ilaç gibi ihtiyaçlara belediye olarak yardımcı olacaklarını söyledi.

Başkan Bıyık; Yasak nedeniyle 40 kişilik ekip kurduk
11 Nisan 2020 - 00:45

Sokağa çıkma yasağının ilan edilmesinin ardından gazetemizin sorularını yanıtlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde 40 kişiden oluşan bir ekip kurduklarını belirtti. Başkan Bıyık, çok hayati ve acil ihtiyaçlar için 444 74 41 hatlı telefondan kendilerine ulaşılması durumunda vatandaşların yardımına koşacaklarını kaydederek, ‘’ Keyfi ihtiyaçlar olmamak kaydıyla, çok acil ve hayati ihtiyaçlar için 40 kişilik ekibimiz hazır. Bir bebek maması, bebek bezi, ilaç vs. gibi ihtiyaçlar için vatandaşlarımız bizi arayabilirler’’ dedi.

 

Sokağa çıkma yasağından muaf tutulan sağlık çalışanları için de belediyeye ait araçlarla hizmet vermeye hazır olduğunu belirten Muzaffer Bıyık, ‘’ Bu konuda koordinasyonumuzu İlçe Sağlık Müdürlüğüyle yaptık, halk otobüsü ve minibüslerin yasak nedeniyle çalışmayacağından işe veya evine gitmek isteyen sağlık personelleri için belediyemizdeki araçlarımızı hazır hale getirdik. Hangi duraklardan alınıp bırakılacağıyla ilgili olarak, çalışmalarımızı tamamlamak üzereyiz.’’ şeklinde konuştu.