Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Cafercan Aksu; Bizi unutmayın!

Temsllcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 2. Lig’e yükselmesinde en büyük katkılardan birini yapan takım kaptanı Cafercan Aksu ile yollar ayrıldı.

Cafercan Aksu; Bizi unutmayın!
13 Haziran 2018 - 00:35
Temsllcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin 2. Lig’e yükselmesinde en büyük katkılardan birini yapan takım kaptanı Cafercan Aksu ile yollar ayrıldı. Kulüp Başkanı Mücahid Vural yaptığı açıklamada bu ayrılığın çok zor olduğuna dikkat çekerek, Cafercan Aksu’ya bundan sonraki futbol hayatında başarılar diledi. 
 
CAFERCAN AKSU HELALLİK İSTEDİ
Yıldız futbolcu Cafercan Aksu ise gazetemize özel yaptığı açıklamada ‘’Bu takıma iki sene önce geldiğimde aslında soru işaretleri vardı aklımda. Ama ortam arkadaşlık, dürüstlük vardı ve hemen alıştım. Bocaladığım zamanlarda oldu tabiki. İlk seneyi verdiğimiz sözü tutamadan yarı finalde elendik bildiğiniz gibi. Ama biz yine adamlık yapıp daha fazla fiyat veren yerleri bırakıp Darıca ile anlaştık. Hem de para konuşmadan! Çünkü verdiğimiz bi söz vardı. Sezona yine kötü başladık. Kendi adıma konuşuyorum bu sezon herşeyi yaşadım. Hastalık, sakatlık, sarı kart, kırmızı kart. Neyse devre arası oldu gerçekten takımın gidişatı rezildi. Bende kendimi saldım açıkcası. Taliplerimde oldu ama sezonu burada bitirmek istedim. Sonra çok iyi bi ivme yakaladı takımımız. Biz bütün takım öyle bi kenetlendik ki çok depremler atlattık, sallandık ama yıkılmadık. Bizim o yakaladığımız arkadaşlığı 100 milyon verseler yakalatamazlar hiç bi takıma. Takım arkadaşlarımın hepsinden ALLAH razı olsun. Şükürler olsun ki ALLAH’ım bize verdiğimiz sözü tutmayı nasip etti. Darıcamız şampiyon oldu. Emeği geçen herkesin eline, bacaklarına, yüreğine , duasına sağlık. Benimde bir nebzede olsa payım vardır diye düşünüyorum bu şampiyonlukta’’
 
BİZİ UNUTMAYIN!
‘’Evet takımı layık olduğu yere çıkarttık. İşler daha güzel olacak derken tepetaklak olduk. Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyorum. Ama en büyük pay futbolcuların. Bunu da kimse unutmasın. Bizi bu takımı hep hatırlasınlar.futbolumuzla da değil sadece kişiliğimizle de hatırlasınlar. Çünkü arkadaşlarımın hepsi hepimiz çok büyük fedakarlıklar yaptık. Ayrıldığım için çok üzgünüm. Ben inanılmaz sahiplenmiştim çünkü Darıca’yı ve böyle olmaması gerekiyordu. Nasibimizde şampiyonluktan sonra ayrılmak varmış. Herkes hakkını helal etsin, benden yana helaldir. Hoşçakal Darıca’’ dedi.