Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Mimarlar ve inşaat mühendisleri buluştu

Mimarlar ve İnşaat Mühendislari Odası tarafından organizasyonu ile Bayramoğlu Paradise Hotel'de gerçekleştirilen mesleki bilgilenme toplantısının ardından sonrasında yüzü aşkın mimar ve inşaat mühendisi yemekte bir araya geldi.

Mimarlar ve inşaat mühendisleri buluştu
07 Mayıs 2013 - 08:16
 Panelin açılış konuşmasını Gebze Mimarlar Odası Başkanı Salih Işık yaptı. Işık meslekleri ile ilgili tüm bilgilendirme taleplerine açık olduklarını ifade ederek, bu etkinliğinde ortaklaşa düzenlendiğini ifade etti.  İnşaat Mühendisleri Odası başkanı Ziya Özhan da, yapı alanındaki gelişmeleri ve üretimleri yakından takip ettiklerini, bu anlamda bir araya geldiklerini söyledi.  Yapı merkezi genel müdürü İsmail Hakkı Şahin ile insan Kaynakları Müdürü Vedat Dündar firmaları tarafından üretilen yapı ürünleri hakkında bilgilendirmede bulundular.
Yapı merkezi  Genel Müdürü İsmail Hakkı Şahin, dört ayrı renkte üretilen, sıva, boya ve ömür  boyu bakım  gerektirmeyen  beton duvar yapıblok malzemesinin tanıtımı yaptı.  Şahin, Yapıblok, değişik yüzey dokuları ve renkleriyle mimar, mühendis ve dekoratörlere zengin tasarım seçenekleri sağlayan bir ürün olduğunu söyledi.
 Toplantı sonrası ise, mimar ve inşaat mühendisleri geç saatlere kadar yemekli sohbet etme fırsatı buldular. Oda başkanları Salih ışık ve Ziya Özhan da masaları gezerek mühendislerle sohbet ettiler. Yemeğe eski oda başkanları  Faruk  Uygur ile Ziya  Topal da katıldı.