Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Erol Polat'a ''Yılın Köşe Yazarı'' Ödülü

Kocaeli’nin batı yakası Gebze Darıca Çayırova ve Dilovası ilçeleri arasında yapılan ve yaklaşık 60 gün süren, 600 Bin kişinin kullandığı oylama ve anket sonucunda gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat’a 82. İl. Gebze Medya Ödülleri kapsamında yılın ‘’Köşe Yazarı ödülü’’ verildi.

Erol Polat'a ''Yılın Köşe Yazarı'' Ödülü
05 Mayıs 2018 - 14:35

Genel Yayın Yönetmenimiz Erol Polat’ın Ankara’da olması nedeniyle katılamadığı Gebze Osman Hamdibey Kültür Merkezi’ndeki gecede, Polat’ın adına ödülünü TRT Gebze Temsilcisi Ümit Ülker aldı.

Ödül törenine protokol, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, 82 ayrı işkolunda ödüle layık görülen kurum, kuruluş temsilcileri, önceki ve şimdiki dönem Kocaeli Milletvekilleri, yerel ,bölgesel ve ulusal òlçekli ödül alan kurum temsilcileri, spor, sanat, edebiyat alanında ulusal ve uluslararası başarılara imza atmış kişi ve kuruluşlar geceye yoğun ilgi ile katılım sağladı.

Erol Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, Gebze Yeni Sözcü Gazetesi ve Anibal Dergisi İmtiyaz Sahibi İrfan Yormaz ve Ekibine kendisine ödülü layık gören herkese teşekkür etti.