Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kızlarını feci şekilde dövdüler!

Geçtiğimiz gün Darıca  polis karakoluna giden 17 yaşındaki Y.B., erkek arkadaşıyla gezdiği için anne ve babası tarafından demir çubukla hastanelik olana kadar dövüldüğünü söyleyerek şikayetçi oldu.

Kızlarını feci şekilde dövdüler!
23 Mayıs 2016 - 09:12
Şikayetin ardından tedavi için gittiği Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nden geçici rapor da alan Y.B., erkek arkadaşı  L. A. İle birlikte motosiklet gezintisi yaptığı için babası Rıza B.ve annesi  Kadriye B. tarafından demir çubuk ve paspas  sapı ile saatlerce dövüldüğünü belirtti.
Dün sabah 05.00 sıralarında Darıca Polis Merkezi  Amirliği’ne  ablası F. B. ile birlikte gelerek anne ve babası hakkında şikayetçi olduğunu ifade eden 17 yaşındaki genç kız, annesi ve babası tarafından evlerinin tuvaletine kapatılarak saatlerce dövüldüğünü söyledi.
 
Elindeki demir çubuğu dövdükten sonra fark etmiş
Anne Kadriye B. ve Baba Rıza B. ise, kızlarını erkek arkadaşı L.A. ‘nın  kullandığı motosiklette  gördüklerini, daha sonra ise kızlarının, erkek arkadaşı  L. A.’nın babasına ait evde birlikte kaldıklarını ifade ederek  L. A’dan ve babasından ‘’Alı Koyma’’ ve ‘’  Kaçırma’’ suçu işledikleri için davacı ve şikayetçi  olduklarını söyledi. Anne Kadriye B., Kızını dövdüğünü kabul ettiğini, elindeki  demir çubuğu ise daha sonradan fark ettiğini belirtti.
Genç kız ve erkek arkadaşı ise kaçırılma ve alıkoyma gibi bir şeyin söz konusu olmadığını söyleyerek kendi rızaları ile motosiklet ile gezdiklerini ve aynı evde kaldıklarını söylediler. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan Anne ve babası serbest bırakılırken, L.A. da Cumhuriyet Savcılığındaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı