Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP Darıca'da seçim startını verdi!

MHP Darıca’da göreve geldikleri günden bu yana farklılıklarını ortaya koyan Başkan Adem Emre Aygün ve yönetimi dur durak demeden çalışmalara devam ediyor. Gazetemizi ziyaret eden Başkan Aygün, Darıca’da seçim çalışmalarına şimdiden başladıklarını, Pazar günü ise MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın yeni bina açılışına tüm Darıcalıları beklediklerini söyledi.

MHP Darıca'da seçim startını verdi!
04 Ocak 2018 - 08:13
MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ile ilçe yöneticileri Murat Fırtına, Fikret Ağbaba ve Ali Bıyık, dün gazetemizi ziyaret etti. MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca’da seçim startını verdiklerini ve her gün Darıca’nın bir mahallesinde çalışma yaptıklarını söyledi. Başkan Aygün açıklamasının devamında ‘’Şuan da çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Seçime çok zaman var ancak MHP Darıca olarak durmak bilmeden son hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Partimize katılımlar da her geçen gün artıyor.Seçimlerde MHP Darıca’da Türkiye’nin gıpta ile bakacağı bir başarıya imza atacaktır’’ dedi.
 
PAZAR GÜNÜ AÇILIŞ VAR
MHP Darıca İlçe Teşkilatı’nın yeni bina açılışının Pazar günü yapılacağını belriten MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, ‘’Pazar günü saat 14:00’de yeni binamızın açılışı olacak. 
Fevzi Çakmak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi No: 10 Daire:1-2 adresinde faaliyet gösterecek yeni binamızın açılışına tüm Darıcalı hemşerilerimizi davet ediyoruz. Açılışa MHP Kocaeli Milletvekilimiz Saffet Sancaklı, İl başkanımız Aydın Ünlü ve partimizin önde gelen isimleri katılacak’’ şeklinde konuştu.