Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Koronavirüs hırsızları hastaneye dadandı

GÖRÜNTÜLÜ ÖZEL HABER -Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde koronavirüs salgınını da fırsat bilen bazı kişiler, kurum içerisindeki duvara monte edilen el dezenfektanlarını çaldılar. Hırsızlık olayını gerçekleştiren zanlılardan birisi ise güvenlik kameralarına yakalandı

Koronavirüs hırsızları hastaneye dadandı
27 Mart 2020 - 12:56


Hastanenin Başhekimi Doç Dr. Mustafa Güneş,  konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, koronavirüs salgınını fırsat bilen bazı şahısların, poliklinik duvarlarına monte ettikleri el dezenfektan cihazlarını sökerek beraberlerinde götürdüklerini söyleyerek, ‘’ Biz monte ediyoruz onlar çalıyor, sadece bu değil, maske ve eldiven çalanlar dahi oldu. Bunları takip etmekte zorlanıyoruz. Güvenlik güçlerimizin ve savcılarımızın ne kadar yoğun olduğunun da farkındayız, bunlarla uğraşacak vakitleri olmayacağını düşünerek şikayetçi dahi olamıyoruz. Bu görüntüler ise sadece bir örnek, bunun dışında sürekli olarak hırsızlık oluyor’’ şeklinde konuştu.

Hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık görüntüsünde ise ağzında toz maskesi bulunan bir kişi, koridora monte edilmiş el dezenfektan cihazını söküp aldıktan sonra hastaneden ayrıldığı görülüyor.